BAZA SPORTIVĂ DIN INCINTA CSS TÂRGOVIȘTE SE APROPIE DE FINALIZARE! CE ALTE INVESTIȚII SE VOR MAI REALIZA!

Prima pagină » Administratie » BAZA SPORTIVĂ DIN INCINTA CSS TÂRGOVIȘTE SE APROPIE DE FINALIZARE! CE ALTE INVESTIȚII SE VOR MAI REALIZA!

Bază sportivă din incinta Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, din vecinătatea Școlii „Matei Basarab”, foarte aproape de finalizare!

Este vorba  de un terenul multifuncțional cu suprafață din tartan, care dispune de  toate dotările necesare, inclusiv vestiare și sistem de nocturnă.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care astăzi, alături de cei doi viceprimari, a verificat stadiul lucrărilor, investiția are o valoarea de aproape 2,5 milioane lei, sumă accesată de administrația locală prin Compania Națională de Investiții.

Investițiile la Clubul Sportiv Școlar nu se opresc însă aici… În cadrul unui proiect de eficientizare energetică va fi reabilitată întreaga infrastructură (parcări, căi de acces), clădirea, care cuprinde și sala de sport. De asemenea va fi refăcut și bazinul de înot.

„În acest loc, administrația locală târgovișteană, Primăria Târgoviște, a accesat o investiție în valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei, investiție accesată prin Compania Națională de Investiții. lată, avem un teren multifuncțional care este aproape gata, avem vestiare, nocturnă, toate acestea reprezentând numai câteva dintre reperele unei investiții importante, de natură să schimbe în bine condițiile oferite celor aproximativ 700 de copii care desfășoară activități la Clubul Sportiv Școlar. De asemenea, sunt și câteva investiții complementare, ne referim la investiția de refacere a infrastructurii, a parcării, a spațiilor verzi, investiție realizată de către administrația locală târgovișteană, totodată reabilitarea termică a clădirii principale a Clubului Sportiv Școlar care vizează, care cuprinde și sala de sport, realizată tot de către Primăria Târgoviște. Totodată, prin Grupul de Acțiune Locală Târgoviștea Egalității de Șanse în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, se va realiza un nou bazin de înot. Toate acestea reprezintă câteva din investițiile importante pe care le avem, unele în derulare, altele care vor debuta în perioada următoare și care vor transforma această frumoasă bază sportivă într-o facilitate cu adevărat europeană”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.