BĂTRÂNII DE LA CENTRUL DE ÎNGRIJIRE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE DE LA CRÂNGURILE AU AVUT PARTE DE  MOMENTE CU TOTUL SPECIALE DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Prima pagină » Actualitate » BĂTRÂNII DE LA CENTRUL DE ÎNGRIJIRE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE DE LA CRÂNGURILE AU AVUT PARTE DE  MOMENTE CU TOTUL SPECIALE DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Ziua Internațională a persoanelor vârstnice nu a trecut neobservată nici în acest an la Centrul de Îngrijire pentru Persoane Vârstnice de la Crângurile! Bătrânii de aici au avut parte de momente cu totul speciale. Pe lângă o masă festivă, beneficiarii s-au bucurat de un spectacol deosebit susținut de elevii de la școala din Răscăieți. Petrecerea s-a încheiat în cel mai dulce mod, bătrânii savurând un delicios tort oferit de cofetăria Soso din Găești.

Și în acest an, așa cum o face de fiecare dată, primarul Costin Barbu a fost alături de bătrănii de aici și le-a transmis gânduri bune.

“Le urez tuturor, în primul rând, sănătate, pentru că este cea mai importantă și îi asigur că, așa cum am făcut-o și până acum, voi fi alături de ei și voi face tot ce stă în puterile mele ca lucrurile să meargă așa cum trebuie la Centrul de Îngrijire din comuna noastră.” a declarat Costin Barbu, primarul comunei Crângurile.

“ A devenit o tradiție în centrul nostru ca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice să fie una deosebită pentru vârstnicii pe care îi îngrijim aici. Cu toții merită acest lucru și facem tot posibilul ca aceștia să aibă parte de momente frumoase, care să le însenineze sufletele. O facem în fiecare zi și, alături de personalul centrului, ne dăm silința ca acești vârstnici să trăiască fiecare zi într-un mod special. Mulțumesc personalului din centrul pe care-l conduc, domnului primar Costin Barbu, care ne sprijină necondiționat de fiecare dată și este alături de noi tot timpul, cadrelor didactice și elevilor de la Școala din Răscăieți, cofetăriei Soso Găești, Restaurant la Popicu, care au fost alături de noi.” a declarat Florin Barbu, administratorul Centrul de Îngrijire pentru Persoane Vârstnice Crângurile.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.