BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

Au fost momente pline de emoție, astăzi, la frizeria Barber 13 din Târgoviște! Frizerii de aici au organizat o surpriză de proporții pentru cel mai vârstnic client, care astăzi a împlinit 86 de ani. Colonelul în rezervă Filimon Tudor locuiește în apropierea salonului Barber 13 și pentru băieții de aici, nea Fliomon este mai mult decât un client, el face parte din familia Barber 13. Pe lângă prezența la programările pentru tuns, nea Flimon, nu iese niciodată din casă fără să se oprească la frizerie și să-i salute cu respect pe băieți. Trăiește singur și de fiecare dată când are nevoie de ajutor, nu contenește să-l ceară baieților de la Barber 13.

Astăzi, când a deschis ușa frizeriei, ochii i-au fost învăluiți în lacrimi. Băieții l-au așteptat în poziție de onor, iar domnul colonel a pășit în frizerie pe acordurile marșului militar.  

“Face parte din familia Barber13 nea Filimon. Trece aproape zilnic pe la noi și ne face ziua mai frumoasă. Nu puteam să lăsăm să treacă așa oricum această zi frumoasă. I-am pregătit un tort special și a petrecut cu noi clipe de neuitat. Îi urăm și pe această cale să fie sănătos și să trăiască ani mulți și plini de momente frumoase. La muți ani, nea Filimon! ” a transmis Andrei Daia ( Budy), proprietarul Barber 13.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.