BĂRBATUL CARE L-A AGRESAT PE PRIMARUL DIN DOBRA A AJUNS DUPĂ GRATII – VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » BĂRBATUL CARE L-A AGRESAT PE PRIMARUL DIN DOBRA A AJUNS DUPĂ GRATII – VIDEO!

UPDATE: Judecătorii au dispus ca individul agresor să rămână după gratii, Aceștia au emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

STIRE INIȚIALĂ: Individul care , seara trceută, într-un exces de furie, i-a bătut cu pumni pe primarul din Dobra și pe încă un loclanic și-a petrecut noaptea în arestul poliției. După ore bune de audieri, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Individul va fi dus în fața magistraților pentru luarea altor măsuri legale. Evenimentul șocant s-a petrecut seara trecută pe câmpul din Dobra, unde edilul Daniel Nica a găsit mai multe mașini dezmembrate, aruncate pe câmp. Acesta a anunțat autoritățile care au deschis imediat o anchetă. Toate pistele au dus la bărbatul din Dobra, care este bănuit că ar fi dus mașinile dezmembrate pe câmp de frica controalelor celor de la Garda de Mediu. Revoltat că acum este cercetat, individul ar fi mers pe câmp după primar și l-a agresat, lovindu-l cu pumnii. Victimă a fost și un alt bărbat din Dobra care îl însoțea pe primar. Acesta a fost lovit mult mai grav și a fost transportat cu o ambulanță la spital. Agresorul este cercetat acum pentru ultaj și loviri și alte violențe.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.