BĂLENI: SE LUCREAZĂ INTENS LA INFIINȚAREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE

Prima pagină » Administratie » BĂLENI: SE LUCREAZĂ INTENS LA INFIINȚAREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE

Lucrările la investiția “Înființare de apă potabilă și apă uzată“ din comuna dâmbovițeană Băleni avansează, după o perioadă în au stagnat fie din cauza întârzierilor cu licitația, fie din lipsa de materiale pe piața internă.

Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a precizat că în prezent se lucrează la extindere pe șoseaua Nucetului, se fac săpături pe Gornoveni, au fost înlocuite mai multe capace provizorii și în câteva  zile va fi instalat și bazinul de apă de la Stația de epurare. Stația de epurare va fi amplasată la ieșirea din Băleni, spre Dobra, așa cum a fost prevăzut în PUG din 2009.

“Valoarea totală a investiției este de 2,5 milioane de euro, bani europeni, finanțare obținută pe AFIR. Termenul de finalizare este finalul lunii septembrie 2023. Au fost întârzieri care nu au depins de noi, mai ales la partea de licitație care a durat mai bine de un an de la data semnării contractului de finanțare, fiind multe firme interesate și o monitorizare strictă prin Agenția Națională pentru Achiziții Publice. Ulterior, criza materialelor a mai afectat proiectul. Acum, lucrările sunt în linie dreaptă. Practic, prin acest proiect asigurăm utilitățile pentru o parte a localității, iar restul se va face prin proiectul POIM, în care sunt incluse mai multe comune din județ. Cu aceste două investiții vom asigura utilitățile în toată localitatea”, a precizat primarul Florea Mușat

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.