BĂLENI: Lucrările de modernizare a DC 41A Centura Ocolitoare, în faza de licitație

Prima pagină » Administratie » BĂLENI: Lucrările de modernizare a DC 41A Centura Ocolitoare, în faza de licitație

Vești bune pentru locuitorii din Băleni. Potrivit datelor disponibile în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este în derulare licitația pentru proiectul de ”Modernizare DC 41A Centura Ocolitoare, Comuna Băleni, județul Dâmbovița.

Investiția se află pe lista proiectelor aprobate pentru alocarea finanțării prin Programul Național „Anghel Saligny”, derulat de Guvernul Ciucă, cu o valoare totală de 19,685,673.59 lei.

Proiectul prevede realizarea unui drum comunal modernizat pe o lungime de 12,87 km. Lucrările ce fac obiectul contractului vizează:

– înlocuirea podurilor și podețelor care au durata de serviciu expirată

– aducerea sistemului rutier la parametrii tehnici corespunzători categoriei străzii, asigurându-se condiţii mai bune de transport, deci o îmbunătăţire a siguranţei în circulaţia auto, în raport cu situaţia existentă;

– asigurarea scurgerii apelor pluviale în condiţii cât mai bune (cu protejarea infrastructurii sistemului rutier).

Potrivit primarului liberal Florea Mușat, tronsonul a fost pietruit în urmă cu câțiva ani, iar acum se va realiza asfaltarea drumului. Acest tronson va prelua traficul greu care afecta drumurile din localitate.

Pe lista proiectelor finanțate prin „Anghel Saligny” în Băleni se mai află și proiectul pentru lucrări de modernizare a drumurilor publice și asigurarea optimizării scurgerii corespunzătoare apelor pluviale în urma introducerii rețelelor de apă și canalizare în comuna Băleni, județul Dâmbovița- valoarea investiției 314,326.41 de lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.