BĂLENI: Lucrările de modernizare a DC 41A Centura Ocolitoare, în faza de licitație

Prima pagină » Administratie » BĂLENI: Lucrările de modernizare a DC 41A Centura Ocolitoare, în faza de licitație

Vești bune pentru locuitorii din Băleni. Potrivit datelor disponibile în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este în derulare licitația pentru proiectul de ”Modernizare DC 41A Centura Ocolitoare, Comuna Băleni, județul Dâmbovița.

Investiția se află pe lista proiectelor aprobate pentru alocarea finanțării prin Programul Național „Anghel Saligny”, derulat de Guvernul Ciucă, cu o valoare totală de 19,685,673.59 lei.

Proiectul prevede realizarea unui drum comunal modernizat pe o lungime de 12,87 km. Lucrările ce fac obiectul contractului vizează:

– înlocuirea podurilor și podețelor care au durata de serviciu expirată

– aducerea sistemului rutier la parametrii tehnici corespunzători categoriei străzii, asigurându-se condiţii mai bune de transport, deci o îmbunătăţire a siguranţei în circulaţia auto, în raport cu situaţia existentă;

– asigurarea scurgerii apelor pluviale în condiţii cât mai bune (cu protejarea infrastructurii sistemului rutier).

Potrivit primarului liberal Florea Mușat, tronsonul a fost pietruit în urmă cu câțiva ani, iar acum se va realiza asfaltarea drumului. Acest tronson va prelua traficul greu care afecta drumurile din localitate.

Pe lista proiectelor finanțate prin „Anghel Saligny” în Băleni se mai află și proiectul pentru lucrări de modernizare a drumurilor publice și asigurarea optimizării scurgerii corespunzătoare apelor pluviale în urma introducerii rețelelor de apă și canalizare în comuna Băleni, județul Dâmbovița- valoarea investiției 314,326.41 de lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.