AUTORITĂȚILE DIN CREVEDIA AU CINSTIT AȘA CUM SE CUVINE ZIUA EROILOR

Prima pagină » Eveniment » AUTORITĂȚILE DIN CREVEDIA AU CINSTIT AȘA CUM SE CUVINE ZIUA EROILOR

Eroii nemaului românesc, care s-au jertfit pentru țară, pentru libertatea noastră și pentru viitorul nostru au fost cinstiți așa cum se cuvine în comuna dâmbovițeană Crevedia. La biserică, preoții au oficiat o slujbă de pomenire a eroilor neamului. Aici au fost și copiii școlii din Crevedia care au  suținut un frumos program artistic și  au interpretat emoționante cântece patriotice.  Evenimentul s-a încheiat cu depuneri de coroane și flori la monumentul eroilor.

Primarul Florin  Petre, prezent la eveniment, ne-a declarat: “Este o zi specială, o zi pe care o trăim cu toții cu emoție. Cinste eroilor neamului care s-au jertfit pentru noi, pentru viitorul nostru și pentru țară. Hristos s-a înălțat!”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.