AUTORITĂȚILE DÂMBOVIȚENE VOR SĂ ATRAGĂ CÂT MAI MULȚI INVESTITORI ÎN JUDEȚ! CORNELIU ȘTEFAN: “Dâmbovița are nevoie de investiții!” LUCIANA CRISTEA, VICEPREȘEDINTE CJ: “Avem nevoie de investitori, iar noi le creăm toate condițiile pentru a veni în Dâmbovița!”

Prima pagină » Administratie » AUTORITĂȚILE DÂMBOVIȚENE VOR SĂ ATRAGĂ CÂT MAI MULȚI INVESTITORI ÎN JUDEȚ! CORNELIU ȘTEFAN: “Dâmbovița are nevoie de investiții!” LUCIANA CRISTEA, VICEPREȘEDINTE CJ: “Avem nevoie de investitori, iar noi le creăm toate condițiile pentru a veni în Dâmbovița!”

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a demarat o amplă campanie de susținere și promovare a actualelor parcuri industriale și înființarea de noi astfel de zone economice, pentru a atrage cât mai mulți investitori în județul nostru.

Aceasta  este una dintre cele mai importante direcții de acțiune asumate de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Miercuri, președintele Corneliu Ștefan a lansat acestă campanie de promovare a parcurilor industriale din județ, startul fiind dat printr-o vizită la Parcul Industrial Priboiu, al cărui acționar principal este Consiliul Județean Dâmbovița.

Realizat în cadrul unui proiect finanțat în cadrul Programului PHARE CES 2004 – 2006 Dezvoltarea Infrastructurii Regionale, parcul, cu suprafața de 32 ha, a revigorat vechea zonă industrială din zona de nord a județului, astfel încât ea să redevină un punct de interes pentru investitori.

Anul trecut, în parcul Priboiu s-au construit două hale industriale pe structură metalică, investiție prin care se dorește creșterea atractivității acestui perimetru economic pentru investitorii români și străini, prin crearea unei infrastructuri la standarde europene, care să favorizeze dezvoltarea unui mediu de afaceri sustenabil la nivel regional.

În cadrul unei conferințe de presă susținute la fața locului, președintele Corneliu Ștefan a prezentat atât avantajele pe care SC Parc Industrial Priboiu SA le oferă pentru derularea de activități economice, cât și proiectele pe care le are în vedere: „Astăzi, demarăm o campanie de promovare a parcurilor industriale din judeţul nostru. Dâmboviţa are nevoie de investiţii. Nu întâmplător am decis să începem cu Parcul Industrial Priboiu, unde Consiliul Judeţean este acţionar unic. Avem aici 9 clădiri (hale, magazii, depozite şi birouri) care deservesc 10 societăţi comerciale, 3 dintre acestea fiind firme cu capital străin.

Mă bucur să vă spun că, la acest moment, gradul de ocupare al parcului de este de 87%, iar numărul angajaţilor firmelor care activează aici se ridică la peste 300. În ultimul an, Consiliul Județean Dâmbovița a realizat două hale noi, pe care le vom vedea când vom vizita parcul. O hală a fost deja recepționată, a doua hală urmează să fie recepționată în curând; vom asigura încă 2 hale noi pentru investitori. Vizavi de Parcul Industrial Priboiu, avem o suprafață de aproximativ 6 hectare, aparținând parcului. După cum am mai spus, în această zonă, dorim să dezvoltăm un parc industrial cu specific IT. Este un proiect pe care actuala conducere a Consiliului Județean Dâmbovița și l-a asumat, împreună cu conducerea parcului industrial și, nu în ultimul rând, împreună cu colegii din aparatul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița. În perioada următoare, vom identifica o suprafață de teren și voi veni, în plenul consiliului județean, cu un proiect de hotărâre pentru a o aduce în proprietatea Parcului Industrial Priboiu, cu scopul de a dezvolta un parc IT, într-un alt loc față de acesta, în care ne aflăm astăzi. Asigur conducerea parcului industrial, dar și pe investitorii din județul nostru și nu numai pe ei, că suntem deschiși pentru realizarea de noi colaborări, avem suprafețe de teren care dorim să fie ocupate de firme.”

La acțiunea de la Priboiu a fost prezentă și Luciana Cristea, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița. După vizita de la Priboiu, vicepreședinta Consiliului Județean a postat următorul mesaj: “Dezvoltăm parcurile industriale dâmbovițene! Avem nevoie de investitori, iar noi le creăm toate condițiile pentru a veni în Dâmbovița. De asemenea, tot spre munte, se lucrează în Pucioasa, ca în tot județul de altfel. Primar harnic, lucruri făcute cu temei!”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.