AU FOST VOTATE ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA SUMELE PENTRU AJUTOARELE PENTRU ÎNTREȚINERE ACORDATE FAMILIILOR AFECATE DE EXPLOZIILE DIN CREVEDIA

Prima pagină » Actualitate » AU FOST VOTATE ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA SUMELE PENTRU AJUTOARELE PENTRU ÎNTREȚINERE ACORDATE FAMILIILOR AFECATE DE EXPLOZIILE DIN CREVEDIA

Astăzi, în urmă cu puțin timp, în ședința Consiliul Județean Dâmbovița au fost votate ajutoarele financiare care vor ajunge la familiile afectate de exploziile din Crevedia. Este vorba de bani pentru întreținere. Banii pentru reparațiile casleor vor fi alocați printr-o Hotărâre de Guvern.

“În urmă cu câteva momente, în ședința Consiliului Județean Dâmbovița, au fost aprobate primele ajutoare financiare care vor ajunge la familiile afectate de exploziile din comuna Crevedia.

Din suma totală de 335.000 de lei, 300.000 de lei sunt destinați celor 75 de adulți și 34.500 de lei celor 23 de copii, diferența urmând să rămână la dispoziția filialei dâmbovițene a Crucii Roşii.

Acești bani vor putea fi folosiți de oamenii din Crevedia pentru a se întreține în perioada următoare.

Totodată, sumele necesare pentru reconstruirea și reabilitarea caselor vor fi alocate printr-o hotărâre a Guvernului României după evaluarea pagubelor.

Mulțumesc pe această cale tuturor consilierilor județeni pentru votul acordat acestui proiect.” a anunțat Cornelou Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.