AU FOST INSTALATE CONTAINERE PENTRU DEȘEURI ȘI RESTURI VEGETALE ÎN COMUNA BĂLENI

Prima pagină » Administratie » AU FOST INSTALATE CONTAINERE PENTRU DEȘEURI ȘI RESTURI VEGETALE ÎN COMUNA BĂLENI

Primăria comunei Băleni vine în sprijinul cetățenilor pentru a preveni aruncarea gunoaielor în locuri neamenajate. Astfel, autoritățile locale au instalat în mai multe zone containere speciale pentru deșeuri și resturi vegetale. Primarul Florea Mușat solicită cetățenilor să arunce gunoiul și deșeurile numai în aceste containere speciale.

“Au fost instalate două containere , unul pentru resturi vegetale și unul pentru deșeuri voluminoase ( plastice , cartoane , mobilier , saltele , îmbrăcăminte ), în punctul Balastieră , sat Băleni Români ! In punctul Lunca mică( Rudari ) a fost instalat un container pentru resturi vegetale , urmând să mai fie instalat încă unul pentru deșeuri voluminoase ! Rog cetățenii să nu amestece resturile vegetale cu alte deșeuri ! Aceste containere sunt amplasate in zonele aprobate prin HG1350/2001, pentru persoanele fizice !Deasemeni , se va amplasa un container pentru deșeuri din demolări , la Băleni Români ( balastieră).” a anunțat Florea Mușat, primarul comunei Băleni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.