AU FOST FĂCUTE PRIMELE PROBE LA NOCTURNA STADIONULUI “EUGEN POPESCU”DIN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Administratie » AU FOST FĂCUTE PRIMELE PROBE LA NOCTURNA STADIONULUI “EUGEN POPESCU”DIN TÂRGOVIȘTE

„Suntem la Stadionul „Eugen Popescu”, aici unde facem probele la primul stâlp al noii nocturne de la stadion. La acest moment sunt deja finalizate, inclusiv cu legătură la alimentare, cei doi stâlpi. Din păcate nu avem alimentarea finală de la Electrica, stâlpul aprins în momentul de față funcționează pe un generator, însă cred că efectul este unul elocvent pentru că este clar că nocturna este de o calitate foarte bună. De altfel, este peste standardul pe care îl avem în acest moment în prima Ligă din România. Despre nocturnă, putem spune că sunt 160 de corpuri de iluminat, pe fiecare stâlp fiind 40 de corpuri de iluminat, fiecare corp având 30 de leduri, iar înălțimea stâlpilor este de 36 de metri, cu excepția stâlpului de lângă Casa Armatei care are numai 30 de metri, fiind instalat pe un plan mai ridicat.

Despre celelalte intervenții la stadion, se lucrează la fosta Tribună 1. De asemenea și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. Va fi montată și copertina, acoperișul noii tribune 1. De asemenea, pe zonă din față a stadionului se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca în această vară să finalizăm tribuna veche, tribuna care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română să avem o omologare provizorie a stadionului astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici. Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de dezghețare, instalația de aspersie, instalația de încălzire a gazonului. Urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințe de presă și așa mai departe. Deci, intenția noastră este cât mai rapid să putem să găzduim meciuri pe acest stadion. Progresele sunt vizibile. Vor începe și lucrările de instalații. De asemenea, în perioada următoare vor începe și lucrările de impermeabilizare a tribunei vechi și după aceea vor fi așezate scaunele. Este un efort deosebit pe care îl face administrația locală din Târgoviște pentru construirea acestui stadion.

În ceea ce înseamnă finanțarea FC Chindia este o finanțare atât din partea CJD, cât și din partea Primăriei Târgoviște, care asigură bugetul aproape integral, cu excepția drepturilor de televiziune, care se adaugă surselor asigurate de către Consiliul Județean și Primărie”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.