AU DEMARAT LUCRĂRILE PENTRU AMENAJAREA CELUI MAI MARE PARC DIN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Administratie » AU DEMARAT LUCRĂRILE PENTRU AMENAJAREA CELUI MAI MARE PARC DIN TÂRGOVIȘTE

“Ne aflăm în locul în care administrația locală târgovișteană construiește cel mai mare parc carevse realizează în municipiu după anul 1989. Este vorba despre o investiție de peste 10 milioane de lei, din bani europeni, o investiție care vizează aproximativ 5 ha de teren degradat și care va schimba radical această zonă. Lângă această locație,,anul trecut a fost construit terenul de antrenament, de asemenea în perioada următoare, 45 de zile, vor debuta lucrările șk la noua bază sportivă pe care primăria, prin Compania Națională de Investiții, o construiește. Deci, întreaga zonă va fi schimbată. Construirea acestui parc reprezintă numai o etapă a ceea ce înseamnă construirea a celei mai atractive baze de agrement din municipiul Târgoviște. 

Construirea zonei a debutat cu Complexul Turistic de Natație, a continuat cu terenul de antrenament, acum facem parcul, după aceea baza sportivă, cu nocturnă, cu 500 de locuri, cu tot ceea ce este necesar pentru a se practica sportul în condiții foarte bune.

Perioada de execuție a acestui parc este undeva în luna martie a anului următor va fi finalizată investiția. Parcul va beneficia de toate facilitățile, de la loc de joacă pentru copii, la alei, la plantarea a aproximativ 1000 de arbori și arbuști, fântână arteziană, vestiare, și multe altele.

Între primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița există un parteneriat care în aceastș perioadă se dezvoltă foarte mult, îi multumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru sprijinul acordat administrației publice.”  a declarat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan

Present și el al conferințaă de prasă, Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița a declarant:

“Este un moment deosebit pentru municipiul Târgoviște, încep investițiile la acest parc, această zonă se dezvoltă. Îi asigur din nou, pe toți cei care reprezintă primăria Târgoviste de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Dâmbovița în toate proiectele de dezvoltare ale comunității locale.” 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.