ASFALT DE CALITATE PE APROAPE 3 KILOMETRI, LA CORBII MARI!

Prima pagină » Administratie » ASFALT DE CALITATE PE APROAPE 3 KILOMETRI, LA CORBII MARI!

Continuă investițiile de calitate la Corbii Mari, comună trecută de curând printr-o grea periaodă, după ce mai mulți cetățeni s-au îmbolnăvit de coronavirus. Edilul din Corbii Mari a fost unul dintre primarii care au arătat afecțiune fața de oameni și le-a sărit în ajutor. Chiar și așa, Ionuț Bănică nu a lăsat de-o parte investițiile în comună. Cea mai recentă este asfaltarea drumului județean 701.

“Când am fost ales în funcția de primar al comunei Corbii Mari, am promis că voi munci fără nicio rezervă să îndrept lucrurile rele din trecut și să aduc finanțări din toate sursele posibile pentru proiectele care ne interesează în mod direct.

O astfel de investiție este DJ 701 / zilele astea a fost turnat covor asfaltic pe o lungime de 2,75 km în satul Ungureni, între podul peste Argeș si pasarela peste Autostrada A1. Finanțarea este a Consiliului Județean și vine ca răspuns bun la solicitările și nevoile întemeiate ale comunității.” este mesajul transmis pe facebook de către Ionuț Bănică, ambițiosul primar al comunei Corbii Mari.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.