AȘA CEVA NU S-A MAI POMENIT! UN COPIL DE 14 ANI, BEAT CRIȚĂ, A CONDUS MAȘINA ȘI A INTRAT CU EA ÎN GARD

Prima pagină » Eveniment » AȘA CEVA NU S-A MAI POMENIT! UN COPIL DE 14 ANI, BEAT CRIȚĂ, A CONDUS MAȘINA ȘI A INTRAT CU EA ÎN GARD

S-a întâmplat aseară, pe strada Eroilor din Bălteni. Polițiștii au fost alartați la 112 despre accident. Când au ajuns la fața locului, n-au mai găsit decât mașina. L-au identificat pe “șofer” la spitalul din Titu. Este vorba despre un copil de 14 ani. Copilul era băut bine. Testat cu etilotestul,aparatul a indicat o valoare de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare care s-ar putea dubla la probele de sânge. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.