APROAPE 400 DE ELEVI ȘI PROFESORI DIN TÂRGOVIȘTE AU FOST PREMIAȚI LA “GALA PERFORMANȚEI”, ORGANIZATĂ DE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Administratie » APROAPE 400 DE ELEVI ȘI PROFESORI DIN TÂRGOVIȘTE AU FOST PREMIAȚI LA “GALA PERFORMANȚEI”, ORGANIZATĂ DE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

Ieri,  Primăria Târgoviște a adus în lumina reflectoarelor persoanele care prin munca, dăruirea și rezultatele lor extraordinare au reușit să facă cinste municipiului. Este vorba de elevii și profesorii de la școlile și liceele din municipiul Târgoviște care au obținut rezultate foarte bune la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, dar și la concursurile și competițiile sportive la care au participat.

358  de elevi, profesori și antrenori au fost răsplătiți cu diplome, flori și premii în bani în cadrul Galei performanței în educația târgovișteană, ediția 2024, organizată la Cinematograful „Independența” de către Primăria Târgoviște.

La „Gala Performanței în Educația Târgovișteană” au fost acordate diplome pentru 114 locuri I, 101 locuri II, 116 locuri III,  91 Mențiuni (loc 4) și 36 Premii speciale.

Alături de primarul Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie, secretarul municipiului, Chiru Cristea Cătălin, la festivitatea de premiere a elevilor cu performante în educație au luat parte prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, Inspectorul Școlar General, Adrian Tudose, rectorul Universității „Valahia”, Corneliu Sălișteanu, directorii instituțiilor din subordinea administrației locale, profesori, numeroși elevi.

 „Gala Performanței în educația târgovișteană este un eveniment care a devenit deja tradiție, prin care comunitatea târgovișteană își exprimă recunoștința și prețuirea pentru cei care ne fac mândri că suntem târgovișteni. Astăzi sărbătorim excelența, sărbătorim copiii, dascălii și părinții care, prin activitatea lor, au reușit să facă din educație o activitate de excelență. Performanța în educație înseamnă să-ți stabilești niște obiective, să-ți dorești să fii cel mai bun. De asemenea, înseamnă să fii dispus să faci eforturi. Aici este și secretul: nimic în viață nu se obține fără muncă. Dincolo de rezultate, Gala Performanței înseamnă și aprecierea eforturilor celor care au obținut aceste rezultate.” a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

FERMIERII DIN MORTENI, AFECTAȚI DE SECETĂ, POT DEPUNE SOLICITĂRI LA PRIMĂRIE PENTRU EVALUAREA PAGUBELOR

YNY SEBI, LORA, ELENA GHEORGHE ȘI MULȚI ALȚI ARTIȘTI VIN LA GĂEȘTI, PE 19 IULIE, DE ZIUA ORAȘULUI

O NOUĂ CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR VOLUMINOASE, LA PRODULEȘTI

Administrația locală târgovișteană, campioană la atragerea de fonduri europene!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.