APEL DISPERAT AL PRIMARULUI DIN GURA FOII! “AVEM OAMENI CARE NU CONȘTIENTIZEAZĂ PERICOLUL REAL AL RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI. INTERESELE PERSONALE PRIMEAZĂ!”

Prima pagină » Administratie » APEL DISPERAT AL PRIMARULUI DIN GURA FOII! “AVEM OAMENI CARE NU CONȘTIENTIZEAZĂ PERICOLUL REAL AL RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI. INTERESELE PERSONALE PRIMEAZĂ!”

În România au explodat cazurile de îmbolnăviri cu coronavirus, iar județul Dâmbovița ocupă un loc fruntaș în clasamentul național cu număr mare de îmbolnăviri. Situația este îngrijorătoare și la Gura Foii, unde mai mulți localnici au fost confirmați cu noul virus. În acest moment nici nu se mai cunoaște numărul real al celor infectați, pentru că Direcția de Sănătate Publică nu mai comunică autorităților locale noile cazuri. Pericolul ne paște peste tot, mai ales că sunt pacienți confirmați care au refuzat internarea. La Gura Foii, administrația locală a făcut eforturi uriașe pentru a preveni răspândirea virusului, prin dezinfecții în comună și prin multe alte măsuri. Radu Georgescu, primarul comunei, trage un nou semnal de alarmă și face apel la toți localnicii să respecte  cu strictețe regulile impuse în această grea perioadă.

„Avem oameni care încă nu conștientizează pericolul real al răspândirii virusului. Interesele personale primează. Avem oameni care refuză internarea în spital. Fac apel încă o dată să dați dovada de responsabilitate și să colaborați cu autoritățile pentru binele dumneavoastră și al nostru, al tuturor. Va doresc o după-amiază plăcută și multă sănătate!!!”este apelul făcut pe facebook de către Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii.

Un exemplu negativ ar putea fi chiar unii politicieni din comună. Liderii Pro Romînia au plecat în campanie prin sat, din casă în casă. Mulți dintre ei nu aveau măști de protecție, alții le aveau, dar nu le purtau regulamentar. De mănuși nici nu putea fi vorba, deși împărțeau pliante electorale.

Atunci, ce pretenții să ai de la oamenii simpli, dacă unii, care se vor în funcții de conducere, încalcă cu inconștiență cele mai elementare reguli, punând în pericol sănătatea localnicilor?

Să sperăm că sloganul electoral “Mai bine pentru Dâmbovița” nu se va trasforma în “Mai RĂU pentru Dâmbovița”!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.