APEL DISPERAT AL PRIMARULUI DIN GURA FOII! “AVEM OAMENI CARE NU CONȘTIENTIZEAZĂ PERICOLUL REAL AL RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI. INTERESELE PERSONALE PRIMEAZĂ!”

În România au explodat cazurile de îmbolnăviri cu coronavirus, iar județul Dâmbovița ocupă un loc fruntaș în clasamentul național cu număr mare de îmbolnăviri. Situația este îngrijorătoare și la Gura Foii, unde mai mulți localnici au fost confirmați cu noul virus. În acest moment nici nu se mai cunoaște numărul real al celor infectați, pentru că Direcția de Sănătate Publică nu mai comunică autorităților locale noile cazuri. Pericolul ne paște peste tot, mai ales că sunt pacienți confirmați care au refuzat internarea. La Gura Foii, administrația locală a făcut eforturi uriașe pentru a preveni răspândirea virusului, prin dezinfecții în comună și prin multe alte măsuri. Radu Georgescu, primarul comunei, trage un nou semnal de alarmă și face apel la toți localnicii să respecte  cu strictețe regulile impuse în această grea perioadă.

„Avem oameni care încă nu conștientizează pericolul real al răspândirii virusului. Interesele personale primează. Avem oameni care refuză internarea în spital. Fac apel încă o dată să dați dovada de responsabilitate și să colaborați cu autoritățile pentru binele dumneavoastră și al nostru, al tuturor. Va doresc o după-amiază plăcută și multă sănătate!!!”este apelul făcut pe facebook de către Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii.

Un exemplu negativ ar putea fi chiar unii politicieni din comună. Liderii Pro Romînia au plecat în campanie prin sat, din casă în casă. Mulți dintre ei nu aveau măști de protecție, alții le aveau, dar nu le purtau regulamentar. De mănuși nici nu putea fi vorba, deși împărțeau pliante electorale.

Atunci, ce pretenții să ai de la oamenii simpli, dacă unii, care se vor în funcții de conducere, încalcă cu inconștiență cele mai elementare reguli, punând în pericol sănătatea localnicilor?

Să sperăm că sloganul electoral „Mai bine pentru Dâmbovița” nu se va trasforma în „Mai RĂU pentru Dâmbovița”!

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

VESTE EXTRAORDINARĂ PENTRU LOCUITORII DN GURA FOII

Veste extraordinară pentru locuitorii din Gura Foii! Edilul Radu  Nicolae Georgescu a anunțat că cel mai important proiect al comunității întră în linie dreaptă. Este vorba despre proiectul de racordare la rețeaua de gaze naturale. Radu Georgescu a anuțat că pe 15 martie va avea loc licitația și va fi desemnat câștigătorul. “Începem anul în forță și anunțăm scoaterea la licitație a concesionării serviciului public de distribuție a GAZELOR NATURALE.

Citeste in continuare »

TÂRGOVIȘTE: A fost finalizată sala de sport din incinta Colegiului Național „Constantin Carabella”

Autoritățile publice locale târgoviștene au finalizat proiectul construcției sălii de sport din incinta Colegiului Național „Constantin Carabella”.  Baza sportivă are o suprafață de 1000 mp și este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru ca elevii și profesorii să-și poată desfășura orele de educație fizică în cele mai bune condiții.  Investiția s-a ridicat la suma de 3 milioane de lei și a fost suportată din bugetul propriu al primăriei

Citeste in continuare »

COSTI ANA, PRIMARUL DIN PUCIOASA, S-A VACCINAT ANTI-COVID

„Desi Autoritatile Publice Locale sunt trecute la „și alții” si incadrate in etapa a treia de vaccinare, eu, fiind bolnav cronic de diabet zaharat, am fost programat de catre medicul de familie pentru a ma vaccina impotriva Covid 19!Asa ca astazi, m-am prezentat emotionat si plin de speranța la Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Orașenesc Pucioasa.Lucrurile au decurs simplu si natural, iar la cateva zeci de minute am parasit

Citeste in continuare »