APEL DISPERAT AL PRIMARULUI DIN GURA FOII! “AVEM OAMENI CARE NU CONȘTIENTIZEAZĂ PERICOLUL REAL AL RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI. INTERESELE PERSONALE PRIMEAZĂ!”

În România au explodat cazurile de îmbolnăviri cu coronavirus, iar județul Dâmbovița ocupă un loc fruntaș în clasamentul național cu număr mare de îmbolnăviri. Situația este îngrijorătoare și la Gura Foii, unde mai mulți localnici au fost confirmați cu noul virus. În acest moment nici nu se mai cunoaște numărul real al celor infectați, pentru că Direcția de Sănătate Publică nu mai comunică autorităților locale noile cazuri. Pericolul ne paște peste tot, mai ales că sunt pacienți confirmați care au refuzat internarea. La Gura Foii, administrația locală a făcut eforturi uriașe pentru a preveni răspândirea virusului, prin dezinfecții în comună și prin multe alte măsuri. Radu Georgescu, primarul comunei, trage un nou semnal de alarmă și face apel la toți localnicii să respecte  cu strictețe regulile impuse în această grea perioadă.

„Avem oameni care încă nu conștientizează pericolul real al răspândirii virusului. Interesele personale primează. Avem oameni care refuză internarea în spital. Fac apel încă o dată să dați dovada de responsabilitate și să colaborați cu autoritățile pentru binele dumneavoastră și al nostru, al tuturor. Va doresc o după-amiază plăcută și multă sănătate!!!”este apelul făcut pe facebook de către Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii.

Un exemplu negativ ar putea fi chiar unii politicieni din comună. Liderii Pro Romînia au plecat în campanie prin sat, din casă în casă. Mulți dintre ei nu aveau măști de protecție, alții le aveau, dar nu le purtau regulamentar. De mănuși nici nu putea fi vorba, deși împărțeau pliante electorale.

Atunci, ce pretenții să ai de la oamenii simpli, dacă unii, care se vor în funcții de conducere, încalcă cu inconștiență cele mai elementare reguli, punând în pericol sănătatea localnicilor?

Să sperăm că sloganul electoral „Mai bine pentru Dâmbovița” nu se va trasforma în „Mai RĂU pentru Dâmbovița”!

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

ACŢIUNE INEDITĂ LA PRIMĂRIA DIN VLĂDENI! PRIMĂRIŢA ŞI ANGAJAŢII INSTITUŢIEI AU FĂCUT CURĂŢENIE GENERALĂ ÎN PRIMĂRIE, AU VOPSIT GARDUL ŞI CLĂDIREA PE EXTERIOR, ÎN MOD VOLUNTAR

Un exemplu bun de urmat! La Vlădeni, în judeţul Dâmboviţa, primăriţa Maria Poşircă, împreună cu angajaţii primăriei au igienizat şi au demarat lucrări de curăţenie generală atât în primărie, cât şi în exteriorul acesteia, în mod voluntar. Este un gest lăudabil, având în vedere că multe primării, pentru astfel de lucrări, fac contracte cu diferite firme şi cheltuiesc sume uriaşe. Iată că se poate şi un exemplu de normalitate!    

Citeste in continuare »

ACCIDENT GRAOZNIC LA VULCANA PANDELE!

La data de 2 august a.c., în jurul orei 02:47, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism s-a izbit de un stâlp de susținere a energiei electrice. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constat că un bărbat de 27 de ani, ar fi condus un autoturism, pe raza localității Toculesti, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice

Citeste in continuare »

INTERNET GRATUIT ÎN LOCURILE PUBLICE DIN GURA FOII

Încă un proiect important prinde contur în comuna dâmbovițeană Gura Foii. Localnicii vor beneficia de internet gratuit de mare viteză în multe spații și instituții publice din comună, printr-un proiect cu fonduri europene. “Astăzi implementăm proiectul European WifiEU. 22 puncte publice din comună vor avea internet gratuit. Astfel, am ales zonele des aglomerate gen curtea școlii Gura Foii, în fața primăriei Gura Foii, teren fotbal Gura Foii, stație DN7, stadion

Citeste in continuare »

GRĂDINIȚA DIN SATUL VOIA PRINDE CONTUR

Începută în urmă cu scurt timp, construirea grădiniței din satul Voia prinde contur. Proiectul este realizat prin prorgamul guvernamental PNDL și are o valoare de 12 miliarde. Lucrările merg pe repede-înainte, în acest moment, muncitorii lucrează la zidărie. Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, promitea la începutul proiectului că se va implica personal în acest proiect și că acesta va fi gata în primăvara anului viitor. „Temperaturile ridicate din aceste zile 

Citeste in continuare »