ANUNT PRIMĂRIA CRÂNGURILE, TITULAR AL PROIECTULUI “CONSTRUIRE GRĂDINIȚĂ CU PROGRAM NORMAL ÎN SATUL VOIA”

Prima pagină » Administratie » ANUNT PRIMĂRIA CRÂNGURILE, TITULAR AL PROIECTULUI “CONSTRUIRE GRĂDINIȚĂ CU PROGRAM NORMAL ÎN SATUL VOIA”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE titular al proiectului ” CONSTRUIRE GRĂDINIȚĂ CU PROGRAM NORMAL, în satul Voia, comuna Crângurile, județul Dâmbovița” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului și nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Crângurile, sat VOIA, jud. Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovița din Muncipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile de la publicarea anunțului , între orele 9:00 – 16:00, precum și la următoarea adresă http://apmdb.anpm.ro.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.