ANUNȚ IMPORTANT PENTRU LOCUITORII DIN DĂRMĂNEȘTI! ÎNCEPE DISTRIBUIREA TOMBEROANELOR PENTRU GUNOI!

Anunț important pentru locuitorii comunei Dărmănești! Primăria a intrat în posesia tomberoanelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor și va începe distribuirea acestora către fiecare gospodărie. Edilul Valentin Mihalache a anunțat că distribuirea tomberoanelor va începe în data de 19 septembrie.

“Începând cu data de 19.09 2022,începe distribuirea tomberoanelor pentru toate gospodăriile din comună. La Dărmănești distribuirea se face de la primărie iar la Mărginenii de Sus de la școală. Toți proprietarii vor avea asupra lor actul de identitate necesar pentru procesul verbal de predare/primire.”a anunțat Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

Fiecare gospodărie va primi câte un tomberon!

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »