ANINOASA – DOUĂ NOI STRĂZI AU FOST ASFALTATE LA SĂTENI PRIN PROGRAMUL JUDEȚEAN DE DEZVOLTARE LOCALĂ

Se lucrează neîncetat în mai multe proiectce pentru dezvoltarea comunei Aninnoasa! Ieri, a fost turnat primul strat de aspfalt pe două străzi din satul Săteni, respectiv strada Eroilor și strada Pătru. Lucrările se desfășoară prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița.

“A fost turnat primul strat de asfalt pe străzile Eroilor și Constantin Pătru din Săteni, în cadrul proiectului realizat în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin PJDL, cu sprijinul necondiționat al domnului președinte Corneliu Stefan!

Sintagma “Vreau.Știu.Pot.”, nu a fost doar un slogan electoral și alături de o echipă în adevăratul sens al cuvântului (colectiv primărie, Consiliul Local, Consiliul Județean și cetățeni), încep să se finalizeze primele obiective din proiectul Aninoasa Europeană.” a relatat Vlăduț Niculae, primarul comunie Aninoasa.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »