ANINOASA – DOUĂ NOI STRĂZI AU FOST ASFALTATE LA SĂTENI PRIN PROGRAMUL JUDEȚEAN DE DEZVOLTARE LOCALĂ

Prima pagină » Administratie » ANINOASA – DOUĂ NOI STRĂZI AU FOST ASFALTATE LA SĂTENI PRIN PROGRAMUL JUDEȚEAN DE DEZVOLTARE LOCALĂ

Se lucrează neîncetat în mai multe proiectce pentru dezvoltarea comunei Aninnoasa! Ieri, a fost turnat primul strat de aspfalt pe două străzi din satul Săteni, respectiv strada Eroilor și strada Pătru. Lucrările se desfășoară prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița.

“A fost turnat primul strat de asfalt pe străzile Eroilor și Constantin Pătru din Săteni, în cadrul proiectului realizat în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin PJDL, cu sprijinul necondiționat al domnului președinte Corneliu Stefan!

Sintagma “Vreau.Știu.Pot.”, nu a fost doar un slogan electoral și alături de o echipă în adevăratul sens al cuvântului (colectiv primărie, Consiliul Local, Consiliul Județean și cetățeni), încep să se finalizeze primele obiective din proiectul Aninoasa Europeană.” a relatat Vlăduț Niculae, primarul comunie Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.