ANINOASA DEVINE “CAPITALA” CULTURII PENTRU CÂTEVA ZILE, CÂND VA AVEA LOC A XVIII-A EDIȚIE A “ZILELOR CULTURII LA ANINOASA”

Prima pagină » Actualitate » ANINOASA DEVINE “CAPITALA” CULTURII PENTRU CÂTEVA ZILE, CÂND VA AVEA LOC A XVIII-A EDIȚIE A “ZILELOR CULTURII LA ANINOASA”

Aninoasa devine “Capitala” culturii în acest sfârșit de săptămână, când se va desfășura a XVIII –a ediție a “Zilelor Culturii în Aninoasa”! Și în acest an, edilul Vlăduț Niculae a pregătit momente deosebite pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment.

Vineri , 11 noiembrie, începând cu ora 11:00, la Monumentul Eroilor din Aninoasa va avea loc depunerea de coroane în cinstea eroilor și defilarea unui pluton de veterani, membrii AMVVD. La ora 12:00, la Centrul de Recuperare și Refacere AMVVD de lângă Mănăstirea Dealu va începe un concurs de airsoft, iar de la ora 15:00 va avea loc activitatea “Datina străbună și eroii neamului românesc”, când va fi dezvelită troița veteranilor.

De la ora 18:00, la Centrul Cultural Aninoasa va avea loc un concert extraordinar în care vor evoula marele tenor Florn Georgescu, Vald  Miriță, Yurie Tsiple, Andu Georgescu și orchestra simfonică de tineret Andante.

Sâmbătă, de la ora 12:00, la centrul de Cultură din Aninoasa se va desfășura concursul “Treasure Hunt Aninoasa”, iar de la ora 14:00, la Biblioteca Comunală va avea loc activitatea “Biblioteca-punte peste ani”. Tot sâmbătă, de la ora 16:00, la Centrul Cultural se va desfășura “Hora de la Aninoasa”- festival de dansuri populare cu participarea ansamblurilor din Dâmbovița.

Duminică, de la ora 9:00, la sala de sport din Aninoasa va avea loc un campionat de tenis de masă, iar la ora 12:00, la Viforâta,  va fi inaugurat spațiul de joacă pentru copii, la Valea Sasului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.