ANA-MARIA DRAGOTĂ-ZAMFIR, NOUL SUBPREFECT AL JUDEȚULUI: “Sunt motivată să-mi duc mandatul la capăt cu bună-credință și să las în urmă instituții deschise către nevoile oamenilor, probleme administrative rezolvate, transparență și eficiență”

Prima pagină » Administratie » ANA-MARIA DRAGOTĂ-ZAMFIR, NOUL SUBPREFECT AL JUDEȚULUI: “Sunt motivată să-mi duc mandatul la capăt cu bună-credință și să las în urmă instituții deschise către nevoile oamenilor, probleme administrative rezolvate, transparență și eficiență”

Ana-Maria Dragotă-Zamfir, o tânără de 38 de ani, din Găești, este noul subprefect al județului Dâmbovița. Numele ei este relativ nou în politică, însă destul de sonor în lumea afecerilor. Ani la rând, Ana-Maria Dragotă-Zamfir a coordonat, împreună cu familia ei, activitatea uneia dintre cele mai importante unități de turism din zona montană a județului Dâmbovița, o afacere de succes, o afacere care prosperă de la an la an. În paralel, Ana-Maria Dragotă Zamfir a coordonat și activitatea unor societăți în domeniul farmaceutic. Noul subprefect a absolvit cu succes două facultăți. Prima a fost Facultatea de Drept și Științe Administrative, după care a profesat ca jurist timp de șapte ani. A doua facultate absolvită a fost Facultatea de Medicină, Farmacie și Medicină dentară. În 2009 a absolvit și un master în domeniul științelor juridice. Nu numai viața profesională este un motiv de mândrie pentru tânăra reprezentantă a Guvernului în județul Dâmbovița, ci și cea personală. Ana-Maria are o familie frumoasă și este mama a trei copii, două fetițe gemene și un băiețel de doi ani. Energică și plină de devotament, zilele trecute, Ana-Maria Dragotă-Zamfir a postat un mesaj pe Facebook în care explică care sunt obiectivele sale în noua funcție pe care o deține.  

 „Am primit o recompensă? Nu, am primit o responsabilitate și, da, o șansă să demonstrez că se  poate. Am înțeles că propulsarea în spațiul public înseamnă expunere și, de multe ori, înghițirea unor neadevăruri despre tine și despre familia ta. Dar atunci când știi că ești un om asumat și integru, cu sufletul curat și cu încredere în tine și în puterea ta de muncă, toate aceste povești de pe margine încep să nu te mai afecteze. Știu că dâmbovițenii cunosc puține informații despre mine, și asta pentru că am ales sa intru în politică abia acum un an. Muncesc încă de copil, am învățat, am lucrat și am construit, am acumulat experiență, am devenit mamă, iar acum am decis că a venit timpul să ofer, iar acest lucru se poate face din interior, adică din politică. Am ales o echipă serioasă, alături de care știu că pot realiza proiecte bune și alături de care am libertatea necesară pentru a crește profesional cu demnitate, iar numirea mea în funcția de Subprefect al Județului  Dâmbovița este garanția că, într-adevăr, tinerii au o șansă reală atunci când doresc cu adevărat să se implice. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și vă asigur că sunt motivată să-mi duc mandatul la capăt cu bună-credință și să las în urmă instituții deschise către nevoile oamenilor, probleme administrative rezolvate, transparență și eficiență.” a scris Ana-Maria Dragotă Zamfir pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.