AMBASADORUL ISRAELULUI ÎN ROMÂNIA, VIZITĂ ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Administratie » AMBASADORUL ISRAELULUI ÎN ROMÂNIA, VIZITĂ ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Excelența Sa domnul Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România, a vizitat astăzi județul Dâmbovița, la invitația lui Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și a senatorului Titus Corlățean, președinte al Comisiei pentru politică externă a Senatului României

“Am primit astăzi, la Consiliul Județean Dâmbovița, vizita Excelenței Sale domnul Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România.

Aflat în județul nostru ca urmare a invitației comune pe care i-am adresat-o împreună cu senatorul Titus Corlățean, președinte al Comisiei pentru politică externă a Senatului României, am avut plăcerea de a discuta pe marginea unor teme deosebit de importante pentru ambele părți.

Alături de vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, senatorul Titus Corlățean, doamna deputat Carmen Holban, prefectul județului, Claudia Gilia, și secretarul Consiliului, Dan Popa, am făcut și o prezentare a județului Dâmbovița din punct de vedere economic, punctând turismul, industria de apărare, agricultura și parcurile industriale dâmbovițene.  Principalul subiect l-a constituit deschiderea unor canale de comunicare între reprezentanții industriei de apărare din Dâmbovița și Israel, având în vedere cererea ridicată din sector, dar și presiunea comenzilor tot mai mari la care sunt supuse fabricile producătoare de muniție și tehnică militară.

De asemenea, în ceea ce privește dezvoltarea sistemului sanitar, a turismului și agriculturii, am convenit împreună cu Excelența Sa Reuven Azar să facilităm relația dintre mediul de afaceri dâmbovițean și departamentul economic al ambasadei, astfel încât să creștem aportul de capital israelian în județul Dâmbovița, prin înfrățirea județului nostru cu districte ale statului Israel.

Mulțumim pentru vizită Excelenței Sale Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România.

Cu siguranță relațiile noastre economice, sociale și culturale vor avea de câștigat ca urmare a întrevederii de astăzi.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.