ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

Prima pagină » Politica » ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

“Am fost primii astăzi și vom fi primii și pe 9 iunie!

Cu emoție, dar și cu încredere, mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de Primar al Orașului Găești, alături de o echipă puternică și determinată formată din tineri, oameni profesioniști, pregătiți să aducem împreună schimbarea în bine.

Am decis să intru în această cursă electorală pentru că sunt profund atașat de această comunitate și pentru că am simțit nevoia unei schimbări autentice și tangibile.

Am ascultat cu atenție vocea găeștenilor și am înțeles că nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș. Este timpul pentru acțiune, pentru proiecte concrete și pentru o administrare eficientă și transparentă.

După părerea mea, ASTA ÎNSEAMNĂ PENTRU UN PRIMAR SĂ PUNĂ GĂEȘTIUL PE LOCUL 1.

Găeștiul merită mai mult. Merităm să fim pe primul loc în ceea ce privește dezvoltarea urbană și economică în județul Dâmbovița. Merităm să avem un nivel de trai ridicat, cu oportunități crescute pentru fiecare locuitor al orașului nostru.

Voi fi un primar alături de fiecare dintre cei aproape 15 mii de găeșteni, gata să muncesc din greu pentru binele comun. Vin cu soluții concrete și proiecte realiste, nu cu declarații mincinoase de dragoste, nu cu povești mincinoase.

De când mă știu, am fost un om de echipă! Am învățat de foarte devreme că faptele bune au nevoie de mai multe mâini împreună și că aceste lucruri nu se fac de azi pe mâine. Aceasta m-a ajutat să-mi construiesc o carieră profesională, dar și modul de a înțelege viața politică!

Sunt mândru să fac parte din echipa  Partidului Social Democrat și din echipa Corneliu Ștefan, care a fost, este și va fi alături de găeșteni și de orașul Găești.

Împreună reușim să aducem schimbarea în bine la noi acasă. „ a declarat Alexcandru Iorga, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONDUCEREA PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI CU ORGANIZAȚIILE DIN ZONELE RĂCARI, TITU ȘI GĂEȘTI

PSD DÂMBOVIȚA A DEMARAT ANALIZA REZULTATELOR ALEGERILOR DIN 9 IUNIE, ÎN FIECARE LOCALITATE

CORNELIU ȘTEFAN: “La prima oră a zilei, am venit la Găești pentru ai fi alături lui Alexandru Iorga!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

LISTA CANDIDAȚILOR PSD PENTRU FUNCȚIILE DE PRIMAR DIN TOATE LOCALITĂȚILE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.