ALEGERI ÎN ORGANIZAȚIA PSD DE LA LUCIENI ! MARIUS TIȚA, PRIMARUL COMUNEI, A FOST ALES PREȘEDINTELE ORGANIZAȚIEI

Vineri, la Lucieni, s-a desfășurat Conferința de alegeri în cadrul organizației Partidului Social Democrat – Lucieni. La eveniment a participat și conducerea PSD Dâmbovița, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan, Daniel Cristian Stan – secretarul executiv, vicepreședintele Luciana Cristea, deputatul Carmen Holban, Mihai Istrate- vicepreședinte și mulți alți invitați. Marius Vasile Tița, primarul comunei, a fost ales președinte al organizației și și-a format o echipă de oameni importanți din comuna pe care o conduce.

“Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată. Împreună cu dumneavostră vom fi mai puternici și vom demonstra că vom face tot ceea ce ne stă în putință ca organizația PSD Lucieni să fie printre organizațiile fruntașe ale partidului. Mulțumesc în mod special domnului președinte Corneliu Ștefan și tuturor invitaților care au ținut să fie aproape de noi la acest important eveniment. ”a declarat  Marius Tița, primarul comunei Lucieni.

Președintele PSD Dâmbovița a declarat că va sprijini în continuare toate proiectele propuse de primarul Vasile Tița, atât pe plan poltic, cât și pe plan administrativ.

“Lucieni are, de astăzi, o nouă echipă de conducere! Membrii organizației locale l-au ales președinte, pentru următorii 4 ani, pe Vasile Tița. Întreaga echipă a PSD DÂMBOVIŢA îi este alături lui VasileTița și îl vom sprijini în toate proiectele pe care și le-a propus, atât din punct de vedere politic, dar și din punct de vedere administrativ, având în vedere  că acesta este și primarul comunei Lucieni.”  a anunțat Corneliu Ștefan , președintele PSD Dâmbovița.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: