AHTIAT DUPĂ PUTERE, BEJAN I-A SPUS “PA” LUI ȚUȚUIANU ȘI A FUGIT LA PNL

Încurcate sun căile Domnului, atunci când vine vorba de politică! Proaspăt demis din funcția de viceprimar al municipiului Moreni, Răzvan Bejan, probabil însetat de putere, a părăsit corabia lui Adrian Țuțuianu (ProRomânia), partid care l-a propulsat în lumea politică și l-a scos din anonimat. A făcut-o cât ai clipi din ochi! Joi a fost demis din funcția de viceprimar al municipiului Moreni, mulți reproșându-i inactivitatea totală. Practic, nu s-a văzut mai nimic în urma timpului pe care l-a petrecut în fotoliul confortabil de la Primăria Moreni, de unde a încasat lunar bani frumoși. Astăzi, în urmă cu puțin timp, PNL Dâmbovița și-a decapitat conducerea organizației de la Moreni, fără scrupule, și l-a numit pe Bejan președinte interimar. Sursele noastre spun că e rumoare în oranizația PNL Moreni, mulți fiind nemulțumiți de faptul că munca lor de ani de zile a fost dată uitării, iar organizația a fost dată unui om căruia nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziunea de partid.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »