ADMINISTRAȚIE EFICIENTĂ ÎN COMUNA CREVEDIA ! ÎN ULTIMII PATRU ANI, PRIMARUL FLORIN PETRE A FĂCUT INVESTIȚII DE ZECI DE MILIOANE DE EURO – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » ADMINISTRAȚIE EFICIENTĂ ÎN COMUNA CREVEDIA ! ÎN ULTIMII PATRU ANI, PRIMARUL FLORIN PETRE A FĂCUT INVESTIȚII DE ZECI DE MILIOANE DE EURO – VIDEO!

Comuna Crevedia este una dintre comunele din județul Dâmbovița care, în ultimul timp, a înregistrat progrese importante în ceea ce privește investițiile și dezvoltarea.  În cei patru ani de mandat, primarul Florin Petre a demonstrat că este un bun și priceput gospodar și a reușit să aducă investiții în comună de câteva zeci de milioane de euro. În aceste momente, comuna este un adevărat șantier, lucrându-se la derularea unor proiecte de interes pentru dezvoltarea comunei. Cea mai importantă investiție în derulare o constituie introducerea rețelei de apă și canalizare, la care se lucrează de zor în aceste momente.

De menționat este faptul că, fiind un proiect pe fonduri europene, au fost prevăzute câteva norme care , inițial îi dezavantaja pe unii dintre localnicii din comuna. Mai exact , unele zone nu au fost cuprinse în proiect pentru că nu îndeplineau condițiile impuse de Uniunea Europeană, adică nu aveau numărul necesar de locuitori pentru o astfel de investiție. Edilul nu s-a lăsat și a depus un alt proiect pentru realizarea rețelei de apă și canal pentru toți cei care nu au fost prinși în proiectul mare RAJA. Astfel , se va extinde rețeaua de apă și canalizare în Samurcași, Cocani și Dealu Mare.

Din fonduri proprii, primarul Florin Petre a hotărât și extinderea rețelei de gaze în Cocani, proiect în execuție, cu o valoare de aproximativ 5 milioane de lei, fonduri proprii. Rețeaua de gaze naturale va fi extinsă în toate localitățile din comună, proiectul fiind depus deja.

În ceea ce privește infrastructura rutieră, primarul Florin Petre a depus mai multe proiecte pentru reabilitarea și modernizarea străzilor și a trotuarelor. Un amplu proiect inițiat vizează realizarea trotuarelor în Crevedia, pe DN1A, un proiect care se ridică la aproape 2 milioane și jumătate de lei, fără tva. Tot  pentru realizarea de trotuare, la începutul acestui an, primarul Florin Petre a semnat un contract de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, în vederea realizării de trotuare de la Mega Image, la intrarea în Dârza, în satul Mănăstirea ( strada Combinatului, DN1A, Piscicultorului ), comuna Crevedia. Valoarea lucrărilor este estimată la aproape 1 milion  și jumătate de lei. 

O altă preocupare a edilului din Crevedia a constituit-o asigurarea celor mai bune condiții pentru elevii din comună. La Crevedia, în curtea școlii,  se lucrează la sala de sport cu 102 locuri, proiect finanțat prin CNI, cu o valoare de aproximativ 4,2 milioane de lei. Tot pentru sport, la Dârza, primăria a construit o bază sportivă , cu teren de fotbal cu gazon natural, tribună și clădire nouă cu vestiare, grupuri sanitare, dușuri și alte spații utile. Această investiție este finalizată și urmează inaugurată în scurt timp.  Tot în ceea ce privește infrastructura școlară, primăria Crevedia  a depus deja un proiect pentru reabilitarea, modernizarea, utilarea și extinderea celor două școli din comună (Crevedia și Dârza). Totodată, nu trebuie omis că primăria Crevedia a achiziționat pentru elevii din comună un autobuz în valoare de aproximativ 100 de mii de euro, prin AFIR.

Acum edilul și-a propus să construiască din temelii un sediu nou pentru primărie și un dispensar medical în Samurcași. Pentru ambele  proiecte au fost realizate studii de fezabilitate aprobate în consiliul local și s-au demarat procedurile plan urbanistic zonal.

Echipa Exclusivdb, a fost astăzi în Crevedia pentru a  vedea stadiul lucrărilor mai sus menționate și a stat de vorbă cu mai mulți localnici întâlniți prin comună. Oamenii s-au arătat mulțumiți de realizările din comuna lor și apreciază activitatea edilului Florin Petre.

“N-ai cum să nu-l apreciezi. Trebuie să fi orb sau rău-intenționat să nu vezi cât s-a dezvoltat comuna noastră în  ultima periaoda. Dar nu este vorba numai despre asta, ci și despre el ca om. Vorbește frumos cu toți localnicii, în primărie te primește la orice oră și este prezent peste tot unde este nevoie de el. Într-un cuvânt, omul sfințește locul!” ne-a declarat un localnic.

Ne-am deplasat și la sediul primăriei, pentru a sta de vorbă cu edilul. Iată ce ne-a declarat primarul Florin Petre despre investițiile derulate în comuna Crevedia!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.