ADIO CU INUNDAȚIILE DE PE DN7, LA TĂRTĂȘEȘTI! ÎNCEP LUCRĂRILE DE AMENAJARE A SISTEMULUI DE AVACUALRE A APELOR!

Prima pagină » Administratie » ADIO CU INUNDAȚIILE DE PE DN7, LA TĂRTĂȘEȘTI! ÎNCEP LUCRĂRILE DE AMENAJARE A SISTEMULUI DE AVACUALRE A APELOR!

Pe DN7, în zona Tărtășești, după fiecare ploaie, circulația rutieră devenea un calvar pentru șoferi, ba chiar un pericol. Asta din cauză că drumul nu avea un sistem de evacuare a apelor, iar apa se strângea pe carosabil și-l inunda. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat în această dimineață că proiectul de amenajare a sistemului de evacuare a apelor pe DN7, în Tărtășești, a fost deblocat, iar lucrările vor începe cât mai curând.

“După 7 ani de tergiversări, am reușit să deblocăm proiectul de la Tărtășești, care va elimina disconfortul provocat de ploi pe drumul național DN7! În perioada următoare, se va da ordinul de începere a lucrărilor de amenajare a celor 8,8 km ai sistemului de evacuare a apelor pe DN7 din comuna Tărtășești.

Contractul de lucrari a fost semnat, iar valoarea acestuia este de aproximativ 20.000.000 de lei.

A fost un efort comun și, pe această cale, mulțumim pentru sprijin echipei de la Ministerul Transporturilor și secretarului de stat Ionuț Săvoiu. Împreună am reușit să aducem în faza de execuție o investiție ce va crește gradul de siguranță și confort în trafic al celor care circulă prin Tărtășești, dar va rezolva și problema locuitorilor din comună.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.