ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE AERIANĂ, LA DOBRA, PENTRU COMBATEREA INSECTELOR DE DISCONFORT

Prima pagină » Administratie » ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE AERIANĂ, LA DOBRA, PENTRU COMBATEREA INSECTELOR DE DISCONFORT

Mâine, în intervalul orar 6:30-10:00, pe teritoriul comunei Dobra va avea loc o acțiune de dezinsecție aeriană. Primarul Daniel Nica a anunțat această acțiune pe facebook și totodată face apel la apicultorii din zonă să-și ia toate măsurile de precauție pentru că substanța folosită este dăunătoare albinelor.

“Dragi locuitori ai comunei Dobra, având în vedere că se apropie Ziua Comunei , dar și că am primit mai multe sesizări din partea dumneavoastră referitoare la prezența insectelor de disconfort într-un număr mare, vă informez că în data de 18.08.2023 , vineri , în intervalul orar 6:00-10:00, pe toată suprafaţa comunei Dobra, sat Dobra și sat Mărcești se vor executa tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor, insecte de disconfort: ţânţari, muşte, omizi,căpușe, gândaci, etc.
Se vor folosi substanțe avizate de Ministerul Sănătății Publice, care sunt toxice pentru albine.
Produsul cu care se va acționa este SOLFAC TRIO 140 NF, insecticid formulat special pentru avio-tratamente și aplicare ULV.
Produsul nu este dăunator oamenilor și nici mediului înconjurător.” a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.