ACȚIUNE A TINERILOR DIN TSD DÂMBOVIȚA ȘI PES DÂMBOVIȚA DE VALENTINE’S DAY ÎN PRINCIPALELE ORAȘE DIN JUDEȚ

Tinerii din TSD și PES Dâmbovița au organizat o acțiune frumoasă pentru a marca ziua îndrăgoștiților. Aceștia s-au întâlnit cu tineri din orașele Târgoviște, Titu, Moreni și Găești, cărora le-au împărțit baloane colorate, zâmbete și cu care au purtat discuții despre importanța fiecărei zile pe care o petrecem lângă cei dragi.

“Valentine’s Day, un moment despre iubire, devotament și apreciere!  Astăzi, împreună cu echipa Pes Activists Dâmbovița   și alături de TSD Dâmbovița, am vrut să le readucem aminte celor cu care am stat de vorbă că data de 14 Februarie este doar una din zilele în care trebuie să le mulțumim celor care ne sunt aproape. Mă bucur să pot spune că am fost primiți cu zâmbete în Găeşti, Moreni, Târgoviște și Titu. De asemenea, mesajul nostru a fost perceput exact așa cum trebuie:aprecierea și recunoștința trebuie arătate în fiecare zi, nu doar pe 14 Februarie! “a anunțat Constantin Constantin, președinte PES Dâmbovița

“Orice zi care ne apropie trebuie sărbătorită! Tocmai de aceea îi felicit pe tinerii de la TSD Dâmbovița și pe colegii lor de la PES Dâmbovița pentru că le-au fost aproape tuturor celor care sărbătoresc Valentine’s Day.”a subliniat Corneliu ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »