ACCIDENT MORTAL LA MOGOȘANI

Prima pagină » Eveniment » ACCIDENT MORTAL LA MOGOȘANI

Accident mortal în Dâmbovița, în satul Meri din comuna Mogoșani! Un tânăr de 19 ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina. Tânărul nu avea permis și, cel mai probabil, a condus cu viteză prea mare și nu a mai putut stăpâni mașina.

Un cetațean a sunat în jurul orei 3 dimineața la 112 și a alertat salvatorii. Le-a spus oamenilor legii că a găsit o mașina marca Opel Astra răsturnată, iar lângă ea se afla un tânăr inconștient, ce parea a fi decedat. Imediat la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției și medicii de la ambulanță.  Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze, dar din păcate pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic. În autoturism și în afara acestuia, nu au mai fost găsite alte persoane. Trupul neinsufletit al tanarului  a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița. Procedând la verificarea în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.