ACCIDENT MORTAL LA CRÂNGAȘI! UN BĂTRĂN A MURIT STRIVIT DE UN TIR SCĂPAT DE SUB CONTROL

Prima pagină » Eveniment » ACCIDENT MORTAL LA CRÂNGAȘI! UN BĂTRĂN A MURIT STRIVIT DE UN TIR SCĂPAT DE SUB CONTROL

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Racari au fost sesizați cu privire la faptul ca pe raza localității Crangași, s-a produs un accident rutier.
Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, iar din primele verificări a stabilit ca un pieton, respectiv un bărbat de 88 de ani, ar fi fost acroșat și accidentat mortal de un ansamblu de vehicule rutier, condus de un bărbat de 35 de ani. Totodata, in evenimentul rutier au mai fost implicate alte 2 autoturisme care se deplasau pe drumul public și un alt autoturism staționat. Polițiștii rutieri continua cercetarile, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.