ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADĂ, ÎN DREPTUL COMUNEI PETREȘTI

Prima pagină » Eveniment » ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADĂ, ÎN DREPTUL COMUNEI PETREȘTI

Echipaje de intervenție de la Detașamentul Găești au fost solicitate pentru asigurare zonă la un accident rutier produs pe autostrada A1, km 71, pe raza comunei Petrești, fiind comunicate prin apelul de urgență două victime neîncarcerate. S-a acționat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

La locul accidentului au identificat două victime care se aflau într-un autovehicul care transporta ulei uzat. Dintre victime una este în stare gravă, conștientă, cu traumatisme la nivelul coloanei cervicale, pentru aceasta fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului având în vedere scurgerile de lichide combustibile de pe carosabil.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.