ACCIDENT GRAV LA ODOBEȘTI! UN COPIL DE DOI ANI SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE!

Accidentul s-a produs pe strada Băncii din Odobești!

O tânără de 26 de ani, care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Aceasta cât și un copil de 2 ani au fost răniți în urma impactului. Victimele au fost transportate la spital.  Având în vedere starea gravă a copilului, acesta fiind inconștient, pe stadionul din Titu a aterizat elicopterul SMURD care va prelua copilul și îl va transporta la un spital din București. Polițiștii au deschis în cauză un dosar penal.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »