ACCIDENT GRAV ÎN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Eveniment » ACCIDENT GRAV ÎN DÂMBOVIȚA

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe DN72, la ieșire din IL Caragiale spre Dărmănești. Din primele date se pare că o persoană este rănită grav și este încarcerată. La fața locului intervin pompierii de la descarcerare și medicii de la Ambulanță. Pentru că persoana ranită etse în stare gravă, s-a cerut ujutorul unui echipaj aerian SMURD. Un elicopter SMURD va ateriza în scurt timp la fața locului pentru a prelua victima.

Un bărbat de de 39 de ani, din localitatea Ciresu, județul  Braila, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, nu a adaptat viteza de deplasare în abordarea unei curbe către dreapta, semiremorca intrând în derapaj, pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune cu un autoturism marca Nissan condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 40 de ani, din localitatea  Ploiesti, judetul Prahova.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.