A FOST INAUGURATĂ ȘCOALA “”RADU CEL MARE” DIN GĂEȘTI! MESAJUL PRIMARULUI GRIGORE GHEORGHE

Prima pagină » Administratie » A FOST INAUGURATĂ ȘCOALA “”RADU CEL MARE” DIN GĂEȘTI! MESAJUL PRIMARULUI GRIGORE GHEORGHE

Anul școlar a debutat cu vești bune la Găești. Festivitățile de deschidere au fost organizate în toate unitățile, în care s-au derulat investiții majore în ultima perioadă. Elevii de la Școala ”Radu cel Mare” au fost primiți într-o clădire modernă cu săli de clasă la standarde europene și 15 clase noi. La inaugurarea școlii au fost prezenți primarul liberal Grigore Gheorghe, senatorul PNL Virgil Guran- vicepreședinte al Senatului, prof. Sorin Ion-secretar de stat în Ministerului Educației, reprezentanți ai administrației locale și IȘJ Dâmbovița. Investiția s-a ridicat la suma de 1 milion de euro, finanțare din fonduri europene.

Festivitățile au continuat și în celelalte unități de învătământ din oraș. Primarul le-a dat asigurări tuturor elevilor, părinților și profesorilor că va continua colaborarea strânsă cu școlile pentru a investi împreună în viitorul copiilor.

Iată mesajul edilului-șef din Găești:

“Doamnelor și domnilor profesori, dragi copii, stimați părinți,

Bine ați revenit la școală și fie ca noul an școlar, care începe astăzi, să fie unul rodnic, plin de satisfacții și de bucurii. Școala, educația sunt cele care pun temelia vieții fiecărui om. Aici învățați nu doar materii importante, ci și cum să fiți și să deveniți persoane responsabile, în comunitate. Alegerile, preferințele și eforturile voastre de acum vă conturează ziua de mâine.

Noi, cei din administrația locală, înțelegem toate acestea și facem eforturi susținute să vă oferim cele mai bune condiții de pregătire și studiu. Proiecte în valoare de milioane de euro au fost accesate, în ultimii ani, astfel încât instituțiile de învățământ din Găești să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate. Profit de acest moment festiv pentru a reafirma sprijinul meu și al echipei mele pentru educația găeșteană. Vă puteți baza pe noi ori de câte ori va fi necesar și, așa cum am demonstrat deja, vă vom rămâne alături.

Doamnelor și domnilor,

Avem școli performante nu doar din punctul de vedere al dotărilor, ci și al pregătirii. An de an, la olimpiadele și concursurile naționale și chiar internaționale, elevi din Găești cuceresc cele mai importante premii. Este dovada clară că un oraș mic, dar unde se pune accentul pe valoare și performanță, intră cu succes în competiție cu orașe mari și reușește să se evidențieze. Este meritul profesorilor, al părinților și, nu în ultimul rând, al vostru, dragi elevi, că reușiți să duceți mai departe tradiția unui învățământ de calitate, care a dat țării și lumii profesioniști în toate domeniile de activitate.

Vă felicit pentru perseverență, curaj și rezultatele care ne umplu inimile de fericire.

Dragi elevi,

Așa cum spuneam mai sus, școala nu înseamnă doar însușirea de cunoștințe noi, ci și pregătirea pentru viața adultă. Modul în care interacționați unii cu ceilalți, modul în care lucrați în echipă, activitățile în care vă implicați, respectul pe care îl acordați cadrelor didactice contează foarte mult în devenirea voastră personală și profesională.

De aceea, rugămintea mea către voi este profitați de aceste momente pe care le petreceți pe băncile școlii și să urmați valorile bune, frumoase și adevărate pe care le aveți la dispoziție.

Astazi, va cer sa alegeti valoarea, seriozitatea, respectul, generozitatea , compasiunea si empatia, binele si frumosul.

Vă mulțumesc tuturor și vă doresc mult succes în noul an școlar!” a transmis Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.