A FOST INAUGURAT NOUL DISPENSAR MEDICAL DE LA PRODULEȘTI! VIDEO!

Prima pagină » Administratie » A FOST INAUGURAT NOUL DISPENSAR MEDICAL DE LA PRODULEȘTI! VIDEO!

Locuitorii comunei Produlești beneficiază de astăzi de un centru medical nou, modern și dotat! Noua investiție a fost inaugurată astăzi, datorită constructorului și a colectivului Primăriei Produlești condus de primarul George Georgescu, care au dat dovadă de seriozitate și profesionalism, pentru că a fost finalizată cu un an și jumătate înaintea termenului prevăzut în contractul de execuție. La evenimentul de astăzi au luat parte oaspeți de seamă, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia, prefectul Județului Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, secretar de stat, primari din județ, cadrele medicale din comună și numeroși localnici.

Noul dispensar medical de la Produlești cuprinde două cabinete medicale, o farmacie și un cabinet stomatologic. Investiția a fost făcută în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.