A DOUA CAMPANIE DE ANALIZE GINECOLOGICE  GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN BĂLENI

Prima pagină » Actualitate »  A DOUA CAMPANIE DE ANALIZE GINECOLOGICE  GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN BĂLENI

O a doua campanie de analize ginecologice gratuite pentru femeile din Băleni se va desfășura în data de 6 septembrie, la Lotul Șoclar, între orele 9:00-17:00. Prima campanie care a avut loc luna trecută a fost un success, la Băleni înregistrându-se unul dintre cel mai mare număr de persoane care au droit să-și facă analizele cu această ocazie.  

“Primăria Băleni dă startul pentru a doua oară campaniei de testare și depistare gratuită Babeș Papanicolau și HPV dedicată tuturor femeilor cu vârsta cuprinsă între 24-65 de ani.‼

Pentru că solicitările dumneavoastră au fost în număr destul de mare, am hotărât ca populația să beneficieze din nou de aceste servicii medicale gratuite.

Ne bucurăm mult că în prima campanie  femeile au fost interesate de acțiunea noastră și au venit către noi cu încredere, organizarea fiind în condiții de maxima igienă și siguranță.

Acțiunea va avea loc miercuri 06.09.2023 în intervalul orar 09:00-17:00 la aceeași locație, ,,Lotul Școlar”.

Programările se pot face la numărul de telefon 0731 166 681-doamna Magda Grigore, asistent medical comunitar la Primăria Băleni.”  au transmis reprezentanții  Primăriei Băleni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.