A DEMARAT AMENAJAREA CELUI MAI MARE PARC DIN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Administratie » A DEMARAT AMENAJAREA CELUI MAI MARE PARC DIN TÂRGOVIȘTE

Cu ajutorul fondurilor europene, administrația locală târgovișteană a dat start lucrărilor celui mai mare parc din municipiu. Astfel, pe o suprafață de aproximativ 50.000 mp, în vecinătatea Complexului Turistic de Natație, va fi amenajat un spațiu verde foarte mare, vor fi plantați arbori ornamentali, arbuști rășinoși, foioși, plante florale, dar și construirea unui loc de joacă, a unei fântani arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foișor sau amenajarea unor piste pentru biciclete. De asemenea, vor exista zone și spații unde se poate practica sportul, dotate cu aparate de fitness, mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, supraveghere video, iar tot spațiul verde va beneficia de sistem automat de irigații.

În cadrul proiectul va fi construit și un minipoligon destinat copiii, unde se vor putea plimba cu mașinuțele sau bicicletele într-un mediu care imită străzile orașului și vor învața semnele de circulație.

” Start lucrări la proiectul celui mai mare parc ce va fi construit în municipiul Târgoviște, dacă ne raportăm la ultimii 50 de ani. Valoarea totală a investiției este de 11.664.120,71 lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 4, Prioritatea de Investiții 4.2.„, precizează primarul Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.