74 DE STRĂZI DIN PUCIOASA VOR FI MODERNIZATE PRIN PROGRMAUL “ANGHEL SALIGNY”

Prima pagină » Administratie » 74 DE STRĂZI DIN PUCIOASA VOR FI MODERNIZATE PRIN PROGRMAUL “ANGHEL SALIGNY”

„În această zi relaxată de weekend vă prezentăm proiectele aprobate prin programul Anghel Saligny, pentru orașul Pucioasa (asta ca să aveți timp să le aprofundați)!

Am certitudinea că acum ințelege toata lumea de ce toți primarii iși doreau începerea acestui program!

Pentru că astăzi, singurele variante reale de a rezolva o parte importantă a problemelor primare ale localităților (drumuri, apă, canal) au rămas fondurile naționale!

Deși suntem și o să fim fruntași în atragerea de fonduri europene, constat cu tristețe ca Axele de finanțare pe PNRR si POR sunt construite pornind de la nevoile celor din țarile vestice, mai evoluate, fară să se țină cont de faptul că mai sunt state care au un decalaj de recuperat!

Așa că sunt bucuros să vă spun că prin cele două proiecte deja aprobate, cu o valoare de 30 milioane de lei, vom reabilita, moderniza un număr de 74 de străzi, inclusiv parcările din cartierele centrale ce nu fac obiectul proiectelor pe POR, urmărind ca înainte de începerea lucrărilor de asfaltare să rezolvăm și problemele de apă și canal, prin diverse programe de finanțare (PJDL, POIM, AFM, fonduri locale)!

Pentru că multe dintre aceste străzi nu au incă un nume atribuit, noi le-am alocat în operațiunea de cadastrare diverse numere, pe cartiere.

Tocmai de aceea în spatele fiecarei liste am atasat și hărțile cu străzile respective, pentru a vă fi mai ușor atunci când doriți să le identificați!

Și pentru că trebuie îi dăm Cezarului ce este al Cezarului, le mulțumesc parlamentarilor ce au ințeles nevoile noastre și au susținut până la capăt acest program, în ciuda afirmațiilor și criticilor venite din parte unor personaje dubioase, îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Dâmbovița pentru susținerea necondiționată și îi aduc aminte, deși sunt sigur că nu a uitat, faptul că mai așteptăm finanțare pentru un pod peste Ialomița în zona Pucioasa sat-carieră!”a anunțat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.