ANUL ACESTA, ANINOASA NU MAI SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COMUNEI! CU BANII ECONOMISIȚI SE VA REABILITA MONUMENTUL EROILOR DIN SĂTENI

Prima pagină » Administratie » ANUL ACESTA, ANINOASA NU MAI SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COMUNEI! CU BANII ECONOMISIȚI SE VA REABILITA MONUMENTUL EROILOR DIN SĂTENI

Anuțul a fost făcut chiar de către Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa!  Pentru că încă sunt restricții impuse din cauza pandemiei de coronavirus, tânărul edil s-a găndit ca bugetul alocat zilei comunei să fie redirecționat către reabilitarea monumentului eroilor din Săteni.

“Pentru că încă sunt restricții care vizează organizarea activităților publice, alături de colegii din primărie, am luat decizia de a de a nu iniția activități specifice dedicate Zilei Comunei Aninoasa, care ar fi trebuit să fie mâine, 10 iunie 2021, în Sfânta Zi de Înălțare. Totodată, am hotărât să folosim bugetul alocat acestei activități pentru reabilitarea Monumentului Eroilor din satul Săteni, care reprezintă o parte a patrimoniului cultural-istoric local.

Pentru că mâine este și Ziua Eroilor, vor fi depuse coroane cu flori în cinste celor căzuți pe câmpul de luptă, după următorul program: ora 10:30 – monumentul din Viforâta, ora 11:00 – monumentul din Aninoasa, ora 12:00 – monumentul din Săteni. Vă așteptăm!

Multă sănătate tuturor!” a anunțat Vlăduț Niculae , primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.