ANUL ACESTA, ANINOASA NU MAI SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COMUNEI! CU BANII ECONOMISIȚI SE VA REABILITA MONUMENTUL EROILOR DIN SĂTENI

Prima pagină » Administratie » ANUL ACESTA, ANINOASA NU MAI SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COMUNEI! CU BANII ECONOMISIȚI SE VA REABILITA MONUMENTUL EROILOR DIN SĂTENI

Anuțul a fost făcut chiar de către Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa!  Pentru că încă sunt restricții impuse din cauza pandemiei de coronavirus, tânărul edil s-a găndit ca bugetul alocat zilei comunei să fie redirecționat către reabilitarea monumentului eroilor din Săteni.

“Pentru că încă sunt restricții care vizează organizarea activităților publice, alături de colegii din primărie, am luat decizia de a de a nu iniția activități specifice dedicate Zilei Comunei Aninoasa, care ar fi trebuit să fie mâine, 10 iunie 2021, în Sfânta Zi de Înălțare. Totodată, am hotărât să folosim bugetul alocat acestei activități pentru reabilitarea Monumentului Eroilor din satul Săteni, care reprezintă o parte a patrimoniului cultural-istoric local.

Pentru că mâine este și Ziua Eroilor, vor fi depuse coroane cu flori în cinste celor căzuți pe câmpul de luptă, după următorul program: ora 10:30 – monumentul din Viforâta, ora 11:00 – monumentul din Aninoasa, ora 12:00 – monumentul din Săteni. Vă așteptăm!

Multă sănătate tuturor!” a anunțat Vlăduț Niculae , primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.