28 DE AUTOBUZE HIBRID NOI, DE ULTIMĂ GENERAȚIE, AU IEȘIT DE AZI PE TRASEU, ÎN TÂRGOVIȘTE –VIDEO!

Prima pagină » Administratie » 28 DE AUTOBUZE HIBRID NOI, DE ULTIMĂ GENERAȚIE, AU IEȘIT DE AZI PE TRASEU, ÎN TÂRGOVIȘTE –VIDEO!

Începând din această dimineață, 28 de autobuze Mercedes, de ultimă generație, au ieșit pe traseele din Târgoviște! Astfel, transportul public din municipiu beneficiază acum de dotări la standarde ridicate. Cele 28 de autobuze sunt în sistem hibrid și au dotări de top, cum ar fi: rampă pentru persoane cu handicap sau cărucioare de copii, prize pentru încărcarea telefoanelor mobile, camere de supraveghere și multe altele.

Autobuzele au fost achiziționate de către Primăria Târgoviște, din fonduri europene. Este primul pas al proiectului.  Edilul Târgoviștei a anunțat că luni a semnat un alt contract pentru achiziționarea altor 12 autobuze.

“Continuăm modernizarea transportului public local! Astăzi, am semnat un nou contract de furnizare de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid!  Astfel, încă 12 autobuze noi, plătite din fonduri europene, vor fi livrate municipiului Târgoviște până la finalul acestui an, acestea urmând a se adauga celor 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deja existente în parcul nostru de mijloace de transport în comun.” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

Edilul împreună cu echipa de conducere a primăriei și cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au fost prezenți la sediul  societății “Servicii Publice Municipale Târgoviște”, de unde cele 28 de autobuze noi au plecat în prima cursă. De menționat că prețul biletului pentru transportul public în Târgoviște nu a fost majorat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.