28 DE AUTOBUZE HIBRID NOI, DE ULTIMĂ GENERAȚIE, AU IEȘIT DE AZI PE TRASEU, ÎN TÂRGOVIȘTE –VIDEO!

Prima pagină » Administratie » 28 DE AUTOBUZE HIBRID NOI, DE ULTIMĂ GENERAȚIE, AU IEȘIT DE AZI PE TRASEU, ÎN TÂRGOVIȘTE –VIDEO!

Începând din această dimineață, 28 de autobuze Mercedes, de ultimă generație, au ieșit pe traseele din Târgoviște! Astfel, transportul public din municipiu beneficiază acum de dotări la standarde ridicate. Cele 28 de autobuze sunt în sistem hibrid și au dotări de top, cum ar fi: rampă pentru persoane cu handicap sau cărucioare de copii, prize pentru încărcarea telefoanelor mobile, camere de supraveghere și multe altele.

Autobuzele au fost achiziționate de către Primăria Târgoviște, din fonduri europene. Este primul pas al proiectului.  Edilul Târgoviștei a anunțat că luni a semnat un alt contract pentru achiziționarea altor 12 autobuze.

“Continuăm modernizarea transportului public local! Astăzi, am semnat un nou contract de furnizare de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid!  Astfel, încă 12 autobuze noi, plătite din fonduri europene, vor fi livrate municipiului Târgoviște până la finalul acestui an, acestea urmând a se adauga celor 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deja existente în parcul nostru de mijloace de transport în comun.” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

Edilul împreună cu echipa de conducere a primăriei și cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au fost prezenți la sediul  societății “Servicii Publice Municipale Târgoviște”, de unde cele 28 de autobuze noi au plecat în prima cursă. De menționat că prețul biletului pentru transportul public în Târgoviște nu a fost majorat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.