24 DE LĂUTARI AU FOST REȚINUȚI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP PENTRU CĂ AU LUAT INDEMNIZAȚII COVID CU ACTE FALSE

Prima pagină » Eveniment » 24 DE LĂUTARI AU FOST REȚINUȚI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP PENTRU CĂ AU LUAT INDEMNIZAȚII COVID CU ACTE FALSE

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Infracționalității Economice din cadrul IPJ Dâmbovița a reținut în urmă cu puțin timp 24 de lăutari din Dâmbovița. Aceștia sunt acuzați că au obținut indemnizații covid de la AJPIS folosindu-se de acte false. Cei 24 vor petrece noaptea în arestul poliției. Rețeaua ar fi fost coordonată de doi adminiatratori ai unei firme, un bărbat și o femeie, soție de lăutar și fiica unui preot din sudul județului. Aceștia s-ar fi ocupat de cele peate 150 de dosare ale lăutarilor. Le-ar fi întocmit contracte în fals și apoi ar fi depus dosare pentru sprijin în pandemie la Agenția de Plăți. Fiecare lăutar primea în jur de 4000 de ron pe lună. Din aceștia, 500 de lei s-ar fi dus lună la capii rețelei. Cei 24 reținuți sunt cei care au continuat să încaseze bani, deși poliția le adusese la cunoștință că s-au peris de neregulile din dosare. Printre cei reținuți s-ar afla și unul din frații regretatului Ion Dolănescu, Constantin Dolănescu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.