24 DE LĂUTARI AU FOST REȚINUȚI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP PENTRU CĂ AU LUAT INDEMNIZAȚII COVID CU ACTE FALSE

Prima pagină » Eveniment » 24 DE LĂUTARI AU FOST REȚINUȚI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP PENTRU CĂ AU LUAT INDEMNIZAȚII COVID CU ACTE FALSE

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Infracționalității Economice din cadrul IPJ Dâmbovița a reținut în urmă cu puțin timp 24 de lăutari din Dâmbovița. Aceștia sunt acuzați că au obținut indemnizații covid de la AJPIS folosindu-se de acte false. Cei 24 vor petrece noaptea în arestul poliției. Rețeaua ar fi fost coordonată de doi adminiatratori ai unei firme, un bărbat și o femeie, soție de lăutar și fiica unui preot din sudul județului. Aceștia s-ar fi ocupat de cele peate 150 de dosare ale lăutarilor. Le-ar fi întocmit contracte în fals și apoi ar fi depus dosare pentru sprijin în pandemie la Agenția de Plăți. Fiecare lăutar primea în jur de 4000 de ron pe lună. Din aceștia, 500 de lei s-ar fi dus lună la capii rețelei. Cei 24 reținuți sunt cei care au continuat să încaseze bani, deși poliția le adusese la cunoștință că s-au peris de neregulile din dosare. Printre cei reținuți s-ar afla și unul din frații regretatului Ion Dolănescu, Constantin Dolănescu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.