16 BLOCURI DIN TÂRGOVIȘTE VOR FI REABILITATE TERMIC CU FINANȚARE PRIN PNRR

Prima pagină » Actualitate » 16 BLOCURI DIN TÂRGOVIȘTE VOR FI REABILITATE TERMIC CU FINANȚARE PRIN PNRR

“Contracte de finanțare în valoare de 50.500.000 lei, semnate într-o singură zi și noi fonduri europene pentru municipiul Târgoviște!

Am reușit semnarea, la finalul săptămânii trecute, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării, a 4 contracte de finanțare, a căror valoare însumează 50.500.000 lei și care vizează eficientizarea energetică a 16 blocuri de locuințe din municipiul Târgoviște!

Este începutul celei mai importante campanii de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din orașul nostru, campanie care va continua cu proiectele finanțate prin Programul Operațional Regional, în cadrul cărora cota locală de contribuție nu va depăși 5%!”  a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.