150 DE TELEFOANE ȘI TABLETE OFERITE DE PRIMĂRIA PUCIOASA ELEVILOR CARE AU NEVOIE DE ELE PENTRU CURSURILE ONLINE

Prima pagină » Administratie » 150 DE TELEFOANE ȘI TABLETE OFERITE DE PRIMĂRIA PUCIOASA ELEVILOR CARE AU NEVOIE DE ELE PENTRU CURSURILE ONLINE

“Am analizat destul de mult oportunitatea achizitiei de telefoane si tablete pentru elevii noștri!

Am tot sperat sa apara o solutie nationala imediata prin care toti copiii sa poata avea acces la educatie in aceasta perioada dificila!

In acelasi timp, am crezut faptul ca proiectul nostru, depus pe programul CEI, prin care urmeaza sa achizitionam cateva sute de astfel de echipamente necesare pentru aplicarea de solutii de invatare alternativa prin platforme informatice (e-learning), va ajunge mult mai repede la maturitate, in conditiile situatiei de urgenta.

Nici acest lucru nu s-a intamplat pana acum, din pacate…

Asa ca, pornind de la solicitarile venite de la cele doua scoli gimnaziale si de la cele doua licee, am achizitionat 150 de telefoane si tablete ce au ajuns, sau vor ajunge in aceste zile la copiii mai putin norocosi, ce nu puteau participa de procesul educational in lipsa acestor dotari!

Mai vreau sa specific faptul ca telefoanele si tabletele respective sunt achizitionate de la doi operatori de telefonie mobila, contravaloarea lor fiind inclusa in valoarea abonamentului lunar (va garantez ca am beneficiat de superoferte, pe care nu vreau sa le divulg, din motive lesne de inteles) pentru ca ele vin insotite si de Cartele SIM cu acces nelimitat la internet!

Nu imi ramane decat sa urez copiilor succes si spor la invatat!

Sa ne ajute Dumnezeu sa revenim la normalitatea la care tânjim, iar scoala sa redevina scoala!” a postat pe Facebook, Ana Constantin, primarul orașului Pucioasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.