150 DE TELEFOANE ȘI TABLETE OFERITE DE PRIMĂRIA PUCIOASA ELEVILOR CARE AU NEVOIE DE ELE PENTRU CURSURILE ONLINE

“Am analizat destul de mult oportunitatea achizitiei de telefoane si tablete pentru elevii noștri!

Am tot sperat sa apara o solutie nationala imediata prin care toti copiii sa poata avea acces la educatie in aceasta perioada dificila!

In acelasi timp, am crezut faptul ca proiectul nostru, depus pe programul CEI, prin care urmeaza sa achizitionam cateva sute de astfel de echipamente necesare pentru aplicarea de solutii de invatare alternativa prin platforme informatice (e-learning), va ajunge mult mai repede la maturitate, in conditiile situatiei de urgenta.

Nici acest lucru nu s-a intamplat pana acum, din pacate…

Asa ca, pornind de la solicitarile venite de la cele doua scoli gimnaziale si de la cele doua licee, am achizitionat 150 de telefoane si tablete ce au ajuns, sau vor ajunge in aceste zile la copiii mai putin norocosi, ce nu puteau participa de procesul educational in lipsa acestor dotari!

Mai vreau sa specific faptul ca telefoanele si tabletele respective sunt achizitionate de la doi operatori de telefonie mobila, contravaloarea lor fiind inclusa in valoarea abonamentului lunar (va garantez ca am beneficiat de superoferte, pe care nu vreau sa le divulg, din motive lesne de inteles) pentru ca ele vin insotite si de Cartele SIM cu acces nelimitat la internet!

Nu imi ramane decat sa urez copiilor succes si spor la invatat!

Sa ne ajute Dumnezeu sa revenim la normalitatea la care tânjim, iar scoala sa redevina scoala!” a postat pe Facebook, Ana Constantin, primarul orașului Pucioasa.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

PERCHEZIȚII ÎN TÂRGOVIȘTE ȘI PUCIOASA , LA SUSPECȚI, ÎNTR-UN DOSAR DE CĂMĂTĂRIE ȘI ȘANTAJ

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020. De asemenea, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului

Citeste in continuare »

COMUNA VĂCĂREȘTI FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIE

Comuna Văcărești face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Romică Stoica, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună. În localitate s-au făcut dezinfecții cu firme specializate, iar la primărie totul este bine organizat, exact cum impun normele de prevenire a

Citeste in continuare »

UN CIOBAN A FOST GĂSIT MORT ÎN PĂDURE

La data de 26 mai a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Fieni au fost sesizati de o femeie cu privire la faptul ca un barbat de 55 de ani, din localitatea Branesti, a plecat cu o turma de animale spre o stana din muntele Tataru-Masivul Bucegi, fara a ajunge la destinatie.Astazi, 28 mai, barbatul a fost gasit decedat. La o prima examinare, cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenta.Politistii efectueaza

Citeste in continuare »

ÎNCONJURATĂ NUMAI DE LOCALITĂȚI CU CAZURI COVID-19, COMUNA BITIMANU FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIEI

Comuna Butimanu face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Singura problemă din comună a fost în urmă cu câteva săptămâni, când o femeie care lucra la azilul din Răcari s-a infectat. Gabriel Dragnea, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună.

Citeste in continuare »