14 PERSOANE SUNT INFECTATE CU CORONAVIRUS LA CORBII MARI. ȘAPTE AU AJUNS NOAPTEA TRECUTĂ CU AMBULANȚELE LA SPITAL

Prima pagină » Eveniment » 14 PERSOANE SUNT INFECTATE CU CORONAVIRUS LA CORBII MARI. ȘAPTE AU AJUNS NOAPTEA TRECUTĂ CU AMBULANȚELE LA SPITAL

Încă șapte localnici din Corbii Mari s-au infecat cu virusul ucigaș. Aceștia sunt din satul Moara din Groapă și sunt contacții unui alt bărbat care ar fi luat virusul de la o clinică din București, unde mergea pentru dializă. În aceste momente sunt aproape 200 de persoane izolate în comuna Corbii Mari, iar acest număr ar putea crește de la o oră la alta, pentru că urmează noi anchete epidemiologice.

În total, în comuna Corbii Mari au fost identificate 14 perosane infectate cu COVID-19, iar un bărbat de 57 de ani a decedat după ce s-a infectat cu virusul ucigaș.

 

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.