13 MILIOANE DE LEI VOR AJUNGE LA ANINOASA PENTRU ASFALTAREA UNOR STRĂZI ȘI PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE, PRIN “ANGHEL SALIGNY”

Încă o reușită remarcabilă a primarului comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae! Cele două proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării pentru Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”au fost aprobate. Cele două proiecte au o valoare de 13 milioane de euro, bani din care se for asflata mai multe străzi și va fi extinsă rețeaua de canalizare.

“O veste cu adevărat uriașă pentru județul Dâmbovița, dar și pentru Comuna Aninoasa. Vor fi finanțare prin Programul Național de investiții “Anghel Saligny” cele două proiecte depuse de noi, in valoare totală de aproximativ 13 milioane de lei! Vorbim de asfaltarea străzilor Popa Marin, Ion Petrescu, Suseni, Căminului și Valea Mare și de extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare pe străzile Mărăcini, Liniștii, Pogoane, Ion Mihai, DS102, Constantin Manolescu și Mihai Viteazul. “ a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »