13 MILIOANE DE LEI VOR AJUNGE LA ANINOASA PENTRU ASFALTAREA UNOR STRĂZI ȘI PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE, PRIN “ANGHEL SALIGNY”

Prima pagină » Actualitate » 13 MILIOANE DE LEI VOR AJUNGE LA ANINOASA PENTRU ASFALTAREA UNOR STRĂZI ȘI PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE, PRIN “ANGHEL SALIGNY”

Încă o reușită remarcabilă a primarului comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae! Cele două proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării pentru Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”au fost aprobate. Cele două proiecte au o valoare de 13 milioane de euro, bani din care se for asflata mai multe străzi și va fi extinsă rețeaua de canalizare.

“O veste cu adevărat uriașă pentru județul Dâmbovița, dar și pentru Comuna Aninoasa. Vor fi finanțare prin Programul Național de investiții “Anghel Saligny” cele două proiecte depuse de noi, in valoare totală de aproximativ 13 milioane de lei! Vorbim de asfaltarea străzilor Popa Marin, Ion Petrescu, Suseni, Căminului și Valea Mare și de extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare pe străzile Mărăcini, Liniștii, Pogoane, Ion Mihai, DS102, Constantin Manolescu și Mihai Viteazul. “ a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.