ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, SĂRBĂTORITĂ CU MOMENTE PLINE DE EMOȚIE, LA BUCȘANI! TOT ASTĂZI, A FOST ACORDAT PRIMUL TITLU DE CETĂȚEAN DE ONOARE AL COMUNEI – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, SĂRBĂTORITĂ CU MOMENTE PLINE DE EMOȚIE, LA BUCȘANI! TOT ASTĂZI, A FOST ACORDAT PRIMUL TITLU DE CETĂȚEAN DE ONOARE AL COMUNEI – VIDEO!

Momente pline de emoție la Bucșani, de Ziua Națională a României! Mihai Valentin Ionuț, viceprimarul cu atribuții de primar, a marcat această zi importantă prin mai multe manifestări. De dimineață au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din centrul comunei, unde preoții din parohia Bucșani au oficiat o slujbă de pomenire a eroilor care s-au jertfit pentru țară.

Apoi manifestările s-au mutat în noul sediu al primăriei. Pentru prima dată în istoria comunei, edilul Mihai Valentin Ionuț a oferit titlul de “Cetățean de Onoare”al comunei Bucșani. Diploma i-a fost oferită profesorului doctor Mărculescu Cornel Constantin, un intelectual de marcă al județului Dâmbovița, profesor de istorie și la școala din Bucșani. Prin acest titlu, administrația locală aduce un semn de recunoștință profesorului doctor  Mărculescu Cornel Constantin pentru contribuția adusă la creșterea prestigiului comunei Bucșani pe plan national și chiar internațional.

Manifestările s-au încheiat cu un frumos și emoționant program artistic susținut de copiii de la instituțiile de învățământ din Bucșani.

Mihai Valentin Ionuț transmite și pe acestă cale tuturor localnicilor un călduros “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale a României!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.