ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI, UN SUCCES ȘI ÎN ACEST AN! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI, UN SUCCES ȘI ÎN ACEST AN! VIDEO!

Comuna Dărmănești a fost în sărbătoare în perioada 27-30 iulie, când s-au serbat Zilele Comunei! Și anul acesta, primarul Valentin Mihalache a pregătit un eveniment de succes cu invitați de renume, talente locale , târguri meșteșugărești și culineare, parc de distracții și nenumărate surprize. Ca în fiecare an, edilul a ținut să promoveze talentele locale, copiii talentați ai comunei, care au urcat pe scenă cu programe deosebite.

Tinerii din comună au prezentat programe diversificate care au încântat auditoriu.

Pe scena de la Dărmănești au urcat și artiști cunoscuți de muzică ușoară și populară ca : Ani Crăciun, 3NIGMATYK, ALESIS, Simona Matei.

Și în acest an , la Dărmănești, au ajuns oaspeți de seamă din conducerea județului, dar și întreaga conducere a PNL Dâmbovița, partidul din care primarul Valentin Mihalache face parte.

„Valentin Mihalache este un primar cu care ne mândrim în Dâmbovița. Unul dintre edilii care a reușit să atragă fonduri pentru dezvoltarea comunei, care se implică și care și-a ținut promisiunile făcute localnicilor. Este un primar performant. Totodată, este și un om cu care se poate discuta oricând, iar întotdeauna ușa primăriei este deschisă celor care au nevoie de el. Ne bucurăm să avem în echipă un astfel de coleg. De altfel, sunt mândru de toți primarii PNL din Dâmbovița, care au demonstrat că vor să facă ceva pentru comunitate”, a transmis președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

“Și în acest an am avut o sărbătoare reușită la Dărmăenști, organizată cu suflet, pentru locuitorii comunei noastre. Am ținut să promovăm în continuare tinerii talentați din comuna noastră, penru că ei merită cel mai mult respect. 2023 este un an al prosperității în comuna noastră pentru că avem în desfășurare multe proiecte importante și nu ne vom opri aici. Mulțumesc colegilor care au fost aproape de mine și în acest an și au ținut să fie alături de locuitorii comunei noastre și în acest an. De asemenea le mulțumesc din suflet tuturor locuitorilor comunei Dărmănești pentru că sunt alături de mine. Această sărbătoare a fost pentru ei și le promit că vom continua tradiția și în anii următori.” a relatat Valentin MIhalavhe, primarul comunei Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.