ZILELE CETĂȚII! 56 de cupluri de aur ale municipiului, premiate de Primăria Târgoviște

Prima pagină » Actualitate » ZILELE CETĂȚII! 56 de cupluri de aur ale municipiului, premiate de Primăria Târgoviște

Și-au jurat credință, iubire și loialitate în urmă cu o jumătate de secol, iar astăzi au fost celebrate de echipa de conducere a Primăriei Târgoviște în cadrul unui eveniment special devenit deja tradiție în cadrul „Zilelor Cetății”, găzduit de Cinematograful „Independența”.

56 de „cupluri de aur” târgoviștene și-au amintit astăzi cu nostalgie și emoție de vremurile de început în cadrul acestui eveniment dedicat longevității în cuplu.

„Sărbătorirea cuplurilor de aur este un eveniment foarte drag nouă în cadrul suitei de manifestări dedicate Zilelor Municipiului Târgoviște.

Sunt adevărate exemple pentru noi pentru că au reușit, împreună, să treacă peste toate greutățile vieții și să privească lucrurile și fericite și nefericite cu multă dragoste, cu sacrificii. Viața nu e deloc ușoară, dar au reușit să fie împreună peste 50 de ani, unii chiar peste 60 de ani. Lucrurile acestea reprezintă pentru noi un exemplu. Este un eveniment cu totul aparte, este evenimentul cel mai drag sufletului nostru. Ne-am dori și noi, ca peste ceva ani, pentru unii mai mulți, pentru anii mai puțini, să fim în locul acestor oameni la un asemenea eveniment”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

n numele administraţiei locale şi a comunităţii târgoviştene, primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public Gabriel Boriga, secretarul municipiului, Chiru Cristea Cătălin, directorul economic al Teatrului „Tony Bulandra”, Teodora Macarie și directorul Direcției de Asistență Socială, Marcela Iordache, au oferit diplome, flori şi cadouri cuplurilor care au rezistat timpului şi au ajuns ca în 2020 să sărbătorească nunta de aur.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.