ZECI DE DÂMBOVIȚENI AU DONAT, IERI, SÂNGE PENTRU VICTIMELE DE LA CREVEDIA!

Prima pagină » Actualitate » ZECI DE DÂMBOVIȚENI AU DONAT, IERI, SÂNGE PENTRU VICTIMELE DE LA CREVEDIA!

Zeci de dâmbovițeni au răspuns apelului autorităților de a dona sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia. Mulți alții s-au programat pentru zilele următoare pentru a dona și ei. Reprezentanții Centrul de Transfuzii Dâmbovița le-a mulțumit tuturor celor care au răsppuns apelului autorităților.

“Situațiile speciale cer măsuri speciale, astfel că în această duminică, CTS Dâmbovița a fost, alături de multe alte centre din țară, deschis pentru cei care s-au grăbit să vină să ajute donând sânge, solidari cu toți cei afectați de tragicul accident de la Crevedia.
Vă mulțumim celor aproape 60 de persoane care ne-au trecut pragul, ca și celor mulți care ne-au sunat și care vor veni de mâine să doneze!” au transmis, duminică, reprezentanții Centrului de Transfuzii Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.